AcasăSOCIALSalvatorii, în alertă! O mașină a căzut în Dunăre. Doi bărbați sunt...

Salvatorii, în alertă! O mașină a căzut în Dunăre. Doi bărbați sunt căutați. Un tânăr a reușit să se salveze

Salvatorii, în alertă! O mașină a căzut în Dunăre. Doi bărbați sunt căutați. Un tânăr a reușit să se salveze (sursa foto: romania24.ro)

Salvatorii încearcă să găsească, pe cât de repede posibil, două persoane despre care s-a aflat că au rămas într-un autoturism care a ajuns în apele Dunării. Misiunea este în desfășurare.

Din primele informații, trei bărbați se aflau în mașina respectivă, unul dintre aceștia – un tânăr în vârstă de 38 de ani – reușind să iasă singur din autovehicul. Ceilalți doi sunt căutați de salvatorii ialomițeni, care au intervenit în zonă cu o barcă.

Unde s-a întâmplat totul

Apelul prin care se anunța accidentul a fost primit la primele ore ale zilei de sâmbătă, 3 iulie. De altfel, s-a aflat că alerta a fost dată chiar de către bărbatul care s-a salvat din mașina ajunsă în apă.

”Prin apel la 112, în cursul acestei dimineţi, în jurul orei 3,35, salvatorii de la Staţia de pompieri Feteşti au fost alertaţi că, în Braţul Borcea al Dunării, pe raza comunei Borduşani, un autoturism a căzut în apă. În interiorul maşinii se aflau trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 38 şi 50 de ani, din care un bărbat, cel de 38 de ani, s-a autoevacuat, iar ceilalţi doi au rămas captivi în interior”, precizează ISU Ialomiţa, citat de realitatea.net.

La fața locului au intervenit și cadre medicale, care au acordat primul ajutor bărbatului care a reușit să iasă din autoturism. Omul a fost dus la spital, în Fetești.

În tot acest timp, salvatorii încearcă să îi găsească pe ceilalți doi bărbați.

Nu se cunosc detalii cu privire la circumstanțele în care a ajuns autoturismul în apele Dunării.

198 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger