AcasăSOCIALSalvatorii, în alertă! Mașină lovită de tren, în Brașov: mai multe persoane...

Salvatorii, în alertă! Mașină lovită de tren, în Brașov: mai multe persoane rănite

sursa foto: Facebook/Info Trafic 24

Salvatorii – cadre medicale și pompieri – au intervenit de urgență la locul unui accident cu urmări grave. Un autoturism în care, din primele informații, se aflau mai multe persoane, a fost izbit de tren.

Un autoturism al cărui şofer nu a oprit la trecerea la nivel cu o cale ferată, în municipiul Braşov, a fost lovit, joi, de un tren, potrivit News.ro. Conform sursei citate, în urma accidentului şase persoane, între care doi copii, primesc îngrijiri medicale.

O persoană a rămas încarcerată

Totul s-a întâmplat la trecerea la nivel cu calea ferată situată în apropierea intersecţiei străzilor De Mijloc şi Borzeşti din municipiul Braşov.

Din primele informații, maşina a fost lovită în plin de un tren de persoane. Conform datelor venite de la Poliţia judeţeană Braşov, şase persoane au nevoie de îngrijiri medicale.
Surse din rândul echipelor de intervenţie au declarat pentru News.ro că o persoană a fost încarcerată, iar printre victime se numără şi doi minori.

La fața locului au intervenit salvatorii, pentru a le venit în ajutor persoanelor care au avut de suferit de pe urma acestui accident. De asemenea, către locul accidentului s-au îndreptat și polițiștii de la Rutieră, care fac cercetări pentru a stabili exact cum anume s-a produs acest accident.

Traficul feroviar este blocat.

author avatar
Andrei Coman