AcasăSOCIALSalvatorii, în alertă la metrou. O persoană, lovită de tren la stația...

Salvatorii, în alertă la metrou. O persoană, lovită de tren la stația Piața Unirii

Salvatorii au intrat în alertă, luni, 12 februarie, și au intervenit la metroul bucureștean. Totul, după un incident ce a avut loc la una dintre cele mai circulate stații de metrou.

UPDATE: Metrorex a anunțat că a fost vorba despre o tentativă de suicid.

„Metrorex informează ca astăzi, 12.02.2024, în jurul orei 11:39, în stația de metrou Piața Unirii 2, pe directia Pipera a avut loc o tentativă de suicid.

Personalul Metrorex a anunțat SMURD pentru intervenție. Conform procedurilor interne, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Vom reveni cu detalii referitoare la circulația trenurilor”, a transmis compania, într-un comunicat.


Alerta s-a dat la stația de metrou Piața Unirii din București, după ce o persoană a fost lovită de tren, potrivit gandul.ro.

Primele informații indică faptul că incidentul a avut loc pe Magistrala 2, sensul către Pipera.

Intervenția salvatorilor e în plină desfășurare. Traficul a fost blocat pentru a permite intervenția autorităților.

Un incident a avut loc, în urmă cu o săptămână, în stația de metrou Orizont

Vă amintim că săptămâna trecută, mai exact în dimineața zilei de 5 februarie, s-a mai produs un incident la metroul bucureștean.

„Metrorex informează că astăzi, 05.02.2024, în jurul orei 08:15, în stația de metrou Orizont, pe direcția Valea Ialomitei a avut loc o tentativă de suicid. (…)

Personalul Metrorex a anunțat SMURD pentru intervenție. Conform procedurilor interne, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul”, a transmis, la acea dată, compania. într-un scurt comunicat.

Ca urmare a incidentului, circulația trenurilor a fost reorganizată și s-a circulat alternativ între statiile Eroilor – Orizont pe linia 1, până să fie reluată circulația în condiții normale.

author avatar
Andrei Coman
247 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri