AcasăSOCIALSalvatorii, în alertă! Incendiu într-un bloc din Ploiești! - VIDEO

Salvatorii, în alertă! Incendiu într-un bloc din Ploiești! – VIDEO

Salvatorii, în alertă! Incendiu într-un bloc din Ploiești! - VIDEO (sursa foto: captură youtube)

Pompierii prahoveni au fost alertați și au intervenit cu mai multe autospeciale pentru a stinge un incendiu care a cuprins, luni dimineață, balconul unui apartament din Ploiești.

Din primele imagini surprinse la fața locului se poate vedea că balconul locuinței situate la etajul patru – ultimul – al unui bloc din Ploiești a fost învăluit de flăcări și fum destul de dens. S-a acționat pentru stingerea incendiului.

Conform primelor date, nu sunt victime în urma acestui incident. Conform observatorulph.ro, reprezentanții ISU Prahova au considerat că nu este necesară evacuarea locatarilor din blocul respectiv, situat în cartierul Vest din Ploiești.

După încheierea intervenției de stingere, specialiștii urmează să se concentreze pe stabilirea cauzelor care au dus la izbucnirea focului.

Intervenția salvatorilor a fost surprinsă în imagini. Iată-le:


Zilele trecute, pompierii de la ISU București-Ilfov au intervenit pentru a stinge un incendiu puternic, ce s-a produs la un ansamblu de locuințe și anexe ale acestora, aflat în Prelungirea Ferentari.

”Flăcările s-au extins foarte rapid de la o contrucție la alta, astfel că suprafața totală afectată de incendiu a fost de aproximativ 350 mp”, au transmis salvatorii de la ISU, pe 3 aprilie, via Facebook.