AcasăSOCIALSalvatorii, în alertă! Incendiu într-un bloc din Capitală! Zeci de oameni evacuați,...

Salvatorii, în alertă! Incendiu într-un bloc din Capitală! Zeci de oameni evacuați, două persoane transportate la spital – FOTO/VIDEO

Salvatorii, în alertă! Incendiu într-un bloc din Capitală! Zeci de oameni evacuați, două persoane transportate la spital - FOTO/VIDEO (sursa foto: Facebook/ISU București-Ilfov)

Început de zi cu emoții pentru locatarii unui bloc din București, după ce într-un apartament a izbucnit un incendiu. Zeci de oameni au fost evacuați, două persoane au fost transportate la spital.

Pompierii au intrat în alertă, după ce au fost anunțați, sâmbătă dimineață, despre producerea unui incendiu, într-un apartament de la ultimul etaj al unui bloc din sectorul 1 al Capitalei.

S-a aflat că flăcările au afectat o locuință aflată la ultimul etaj al unui bloc de pe bulevardul Iancu de Hunedoara.

Au fost mobilizate mai multe autospeciale ale salvatorilor – mașini de pompieri, inclusiv autoscări – care au intervenit la fața locului pentru a stinge cât mai repede focul. Din primele informații, incendiul a produs mult fum pe casa scării.

30 de locatari au fost evacuați de urgență

(sursa foto: Facebook/ISU București-Ilfov)

Din câte indică primele informații furnizate de ISU București-Ilfov, ”flacările s-au manifestat într-un apartament, la ultimul nivel, cu degajare intensă de fum pe casa scării, fapt care a impus evacuarea de urgență a 30 de locatari”.

De asemenea, s-a anunțat că două persoane au fost transportate la spital, ”ca urmare a expunerii la monoxid de carbon”.

(sursa foto: Facebook/ISU București-Ilfov)

Nu se cunosc, deocamdată, detalii cu privire la cauzele care au dus la izbucnirea incendiului, însă toate aceste aspecte urmează să fie lămurite după ce pompierii vor stinge incendiul și vor face verificări în acest sens.

author avatar
Cristina Stefan
211 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger