AcasăSOCIALSalvatorii, în alertă. Explozie urmată de incendiu, la Timișoara. Doi oameni duși...

Salvatorii, în alertă. Explozie urmată de incendiu, la Timișoara. Doi oameni duși la spital – VIDEO

sursa foto: timisoarastiri.ro

O bubuitură a iscat spaimă, joi, în rândul locuitorilor unor imobile situate pe o stradă din cartierul timișorean Mehala. După ce au fost alertați salvatorii, zona a fost împânzită de forțe de intervenție de la ISU Banat – autospeciale medicale și de pompieri.

O explozie urmată de un incendiu a afectat o casă în interiorul căreia se aflau, la momentul producerii deflagrației, trei persoane. Doua dintre acestea au fost duse la spital, cu arsuri de gradele II și III. Potrivit presei locale, este vorba despre o femeie în vârstă de 53 de ani și un bărbat de 48 de ani.

De asemenea, cadrele medicale ajunse la locul incidentului au evaluat și starea unei persoane în vârstă de 81 de ani. Bărbatul respectiv a suferit un atac de panică, dar ar fi ales să nu fie dus la o unitate spitalicească.

Pompierii ajunși la fața locului au intervenit pentru localizarea și stingerea incendiului. Urmează să fie făcute și cercetări, în vederea lămuririi condițiilor în care s-a produs deflagrația. O prima ipoteză ar fi cea a unei acumulări de gaze, care să fi generat explozia care a trimis cei doi oameni la spital.



 

183 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger