AcasăSOCIALSalvatorii, în alertă! Explozie într-un bloc - o persoană a fost dusă...

Salvatorii, în alertă! Explozie într-un bloc – o persoană a fost dusă la spital, după ce a suferit arsuri. Unde s-a întâmplat totul!

Moarte suspectă într-un hotel din Timişoara: turist olandez, găsit fără suflare. Probabil, era decedat de mai multe zile

Un incident ce s-a produs în dimineața zilei de vineri, 6 august, a pus în alertă locatarii unui bloc din Drobeta-Turnu Severin, dar și pe salvatorii de la ISU Mehedinți.

Pompierii, dar si echipaje medicale s-au îndreptat cât s-a putut de repede la un bloc din orașul Drobeta-Turnu Severin, pentru a sări în ajutorul persoanelor afectate de o deflagrație produsă într-o locuință din respectivul imobil.

”Am intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și o autospecială de cercetare CBRN la o explozie într-un bloc de locuințe din municipiul Drobeta-Turnu Severin. Ajunși la fața locului, am constatat că incendiul se manifesta generalizat la întreaga încăpere de locuit”, a precizat Flavius Iscru, reprezentant al ISU Mehedinți, într-o intervenție la postul B1 TV.

Un om a fost dus la spital

Doi oameni au avut de suferit de pe urma acestui incident, însă doar una a fost dusă la spital, din câte a explicat oficialul ISU. Este vorba despre o persoană care s-a ales cu arsuri. ”În urma incendiului au rezultat două victime, una cu arsuri de gradul I generalizat și gradul II spre III pe membrele superioare și față. A fost transportată la UPU de către SMURD. Iar cea de-a doua victimă a fost evaluată medical de către Serviciul Județean de Ambulanță, refuzând transportul la UPU”, a declarat Iscru.

Din primele informații, nefericitul episod s-ar fi produs ca urmare a exploziei unei butelii. ”Butelia se afla în interiorul camerei de locuit de unde a fost evacuată persoana cu arsuri, ea a fost cauza exploziei. Cauza este în curs de cercetare”, din câte a precizat Iscru.

Duplexuri afectate de incendiu în Domnești

În seara zilei de 1 august, ISU București-Ilfov a anunțat că pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu, produs la două duplexuri, pe o suprafață aproximativă de 300 de metri pătrați. Totul s-a întâmplat în comuna ilfoveană Domnești.

”Datorită intervenției rapide și a modului de amplasare a resurselor de intervenție, s-a reușit localizarea incendiului la nivelul celor două imobile cuprinse de flăcări, fiind eliminat riscul de extindere la celelalte case aflate la doar câțiva metri distanță”, au informat, la acea dată, reprezentanții ISU București-Ilfov.

140 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger