AcasăSOCIALSalvatorii, în alertă! Explozie într-un apartament din orașul Ploiești. O persoană a...

Salvatorii, în alertă! Explozie într-un apartament din orașul Ploiești. O persoană a sărit pe geam

Salvatorii, în alertă! Explozie într-un apartament din orașul Ploiești. O persoană a sărit pe geam (sursa foto. republikanews.ro)

Mai multe echipaje ale salvatorilor – pompieri și cadre medicale – au intrat în alertă și au intervenit, joi dimineață, la un bloc din Ploiești. O persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce într-un apartament s-a produs o deflagrație.

A fost vorba despre o explozie urmată de un incendiu. Totul s-a întâmplat într-un apartament situat într-un bloc de pe strada Erou Nicolae Arhip din Ploiești, proprietarul sărind pe geam pentru a se salva, potrivit Agepres.

Persoana a ajuns în grija cadrelor medicale

Din primele informații, persoana a sărit de la etajul 1. După producerea incidentului, a ajuns în ambulanță, pentru a primi îngrijiri medicale.

De la nivelul ISU Prahova s-a transmis că nu s-a impus evacuarea locatarilor din blocul respectiv. S-a mai aflat că e vorba despre un imobil cu patru etaje.

Incendiu puternic într-o gospodărie din localitatea Tudor Vladimirescu

(sursa foto: ISU Botoșani)

Săptămâna trecută, mai exact vineri, pe 13 mai, pompierii din Botoșani au intervenit pentru a stinge un incendiu violent ce izbucnise într-o gospodărie din localitatea Tudor Vladimirescu. Flăcările au cuprins o anexă folosită ca bucătărie de vară.

Alerta a fost dată de vecinii proprietarului gospodăriei, care au sunat să ceară ajutor. „La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Trușești, dar și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Albești, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă. Aceștia au acționat rapid, astfel încât flăcările să nu se extindă și la casă. A fost înlăturat și pericolul de explozie, din interiorul clădirii fiind scoasă o butelie. Au ars anexa și bunurile din interior. Cel mai probabil, incendiul a fost provocat de un scurtcircuit”, au transmis, la acea dată , reprezentanții ISU Botoșani.

120 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger