AcasăSOCIALSalvatorii, în alertă! Doi oameni grav răniți într-un accident produs pe DN21,...

Salvatorii, în alertă! Doi oameni grav răniți într-un accident produs pe DN21, în a doua zi de Paști

Salvatorii, în alertă! Doi oameni grav răniți într-un accident produs pe DN21, în a doua zi de Paști. A fost nevoie de descarcerare (sursa foot: obiectivbr.ro)

Accident cu urmări grave, în județul Brăila, luni, în a doua zi a Paștelui ortodox.

Atât salvatorii, cât și polițiștii au intervenit, luni după-amiază, pe DN 21 Slobozia-Brăila, după ce au fost anunțați despre producerea unui accident rutier.

Din primele informații venite de la Centrul Infotrafic, a fost vorba despre o coliziune frontală între două autovehicule. Totul s-a întâmplat pe DN 21 Slobozia-Brăila, la kilometrul 55+800 de metri, în apropierea localității brăilene Bărăganul.

Infotrafic: Două persoane au suferit răni grave

Potrivit primelor date, două persoane au suferit răni grave (o persoană este încarcerată, cealaltă este în stare de inconștiență), fiind evaluate medical la fața locului”, indică sursa citată.

A fost nevoie, așadar, de intervenția descarcerării, pentru ca una dintre persoanele care au avut de suferit de pe urma impactului rutier să poată fi scoasă dintre fiarele contorsionate și predată cadrelor medicale ajunse la fața locului, pentru a primi îngrijiri de specialitate.

Nu se cunosc, deocamdată, informații cu privire la condițiile în care s-a produs acest accident rutier de pe DN21, din județul Brăila. Polițiștii urmează să lămurească aceste aspecte în cadrul unor cercetări. Ce s-a mai aflat este faptul că, urmare a acestui nefericit eveniment rutier, traficul rutier a fost oprit pe ambele sensuri.

Accident și pe DN 1F, în Sălaj: două persoane rănite ușor

Din păcate, nu a fost singurul accident rutier ce a avut loc luni, 25 aprilie, pe o șosea din țară. Tot în cursul după-amiezii de luni, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a informat că pe DN 1F Zalău-Carei, în apropierea localității Bobota, din județul Sălaj, trei autovehicule au fost implicate într-o coliziune.

Două persoane au suferit răni ușoare, în urma acestui accident, fiind evaluate medical la fața locului, conform aceleiași surse.