AcasăSOCIALSalvatorii, în alertă ca urmare a unui accident produs la Bizighești. Un...

Salvatorii, în alertă ca urmare a unui accident produs la Bizighești. Un TIR și un autoturism s-au lovit: 3 răniți – VIDEO

Salvatorii, în alertă ca urmare a unui accident produs la Bizighești. Un TIR și un autoturism s-au lovit: 3 răniți - VIDEO (foto: Facebook)

Echipaje ale salvatorilor au fost alertate, joi, pentru a interveni în zona în care a avut loc un accident în care au fost implicate un autotren și un autoturism.

Din câte reiese din primele informații anunțate de către reprezentanții Centrului Infotrafic, trei oameni au fost răniți în urma coliziunii ce a avut loc pe DN 2 Focșani – Adjud, pe raza localității vrâncene Bizighești.

Din câte se poate vedea din imaginile surprinse la fața locului, după producerea impactului rutier, autoturismul a fost puternic avariat.

Autoturismul, puternic avariat

În zonă au intervenit nu doar cadrele medicale, ci și polițiștii, care au făcut măsurătorile menite să stabilească exact condițiile în care s-a produs accidentul.

Circulația rutieră în zonă a fost afectată temporar, pentru o perioadă desfășurându-se dirijat, alternativ.

Anterior în cursul dimineții de joi, 17 iunie, Centrul Infotrafic anunțase că doi oameni au avut de suferit de pe urma impactului dintre un autotren și un autoturism, produs de această dată DN 17 Dej – Beclean, pe raza localității clujene Cuzdrioara.

161 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger