AcasăSOCIALAccident cumplit pe Autostrada A1 Deva-Nădlac. Mai mulți oameni, răniți

Accident cumplit pe Autostrada A1 Deva-Nădlac. Mai mulți oameni, răniți

Salvatorii, în alertă! Accident pe Autostrada A1 Deva-Nădlac - mai mulți oameni au fost rănițiSalvatorii, în alertă! Accident pe Autostrada A1 Deva-Nădlac - mai mulți oameni au fost răniți (sursa foto: Facebook/DRDP Timişoara)

Un accident rutier în care au fost implicare două autoturisme s-a produs în dimineața zilei de joi, 18 noiembrie, pe Autostrada A1 Deva-Nădlac.

Din datele făcute publice de către reprezentanții Centrului Infotrafic al Poliției Române, accidentul a avut loc la kilometrul 504 al autostrăzii, pe sensul de mers Arad – Timișoara. Și anume în zona localității timișene Giarmata. S-a aflat că patru oameni au fost răniți, victimele suferind leziuni ușoare, conform sursei amintite.

Circulație îngreunată pe autostrada #A1, la Giarmata, km 504+300, sensul de mers spre Lugoj, în urma unui accident. Unul dintre autoturisme a intrat pe contrasens, greșind calea de acces prin nodul rutier Giarmata…”, din câte s-a anunțat pe pagina de Facebook a Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara.

Ca urmare a nefericitului eveniment rutier, circulația în zonă a fost afectată temporar.

Accident și în Bihor: trei oameni au fost duși la spital

Din păcate, nu este singurul accident rutier ce a avut loc în dimineața acestei zile, pe o șosea din țară. Salvatorii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor au intervenit pe DN1, în localitatea Tinăud, pentru a acorda îngrijiri medicale persoanelor rănite în urma unui accident. Două mașini au fost implicate.

foto: ISU Bihor

Din câte au anunțat reprezentanții ISU Bihor, trei oameni au fost duși la spital. „Echipajul de descarcerare a evacuat două persoane rămase blocate într-unul din autoturismele avariate, iar echipajul de pompieri militari paramedici și echipajele SAJ au evaluat victimele și le-au acordat îngrijirile necesare, trei dintre acestea (două rănite ușor și una cu răni mai grave) fiind transportate ulterior la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Oradea”, potrivit ISU.

187 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger