AcasăSOCIALSalvatorii, în alertă! Accident grav în Ialomița: patru persoane încarcerate

Salvatorii, în alertă! Accident grav în Ialomița: patru persoane încarcerate

Salvatorii, în alertă! Accident grav în Ialomița: patru persoane încarcerate (sursa foto: facebook)

Un accident rutier în care au fost implicate nu mai puțin de patru autovehicule și care s-a soldat cu rănirea mai multor persoane a avut loc vineri, 22 aprilie, pe DN21, în județul Ialomița.

Salvatorii au intrat în alertă și au intervenit la fața locului pentru a le acorda ajutor oamenilor care au avut de suferit de pe urma accidentului. Din primele informații rezultă că e necesară intervenția pompierilor cu echipamente de descarcerare.

Patru oameni au fost răniți

Conform informațiilor făcute publice de Centrul Infotrafic al Poliției Române, accidentul rutier în care au fost implicate patru autovehicule s-a produs pe DN 21 Slobozia-Brăila, în apropierea localității ialomițene Iazu.

„În urma coliziunii, patru persoane sunt încarcerate, cu diferite leziuni”, potrivit sursei menționate.

Circulația în zonă, afectată

Pe durata în care intervin în zonă echipajele salvatorilor, traficul rutier va fi oprit pe ambele sensuri.

Deocamdată nu se cunosc informații cu privire la condițiile în care a avut loc acest accident. Însă, cel mai probabil, la fața locului vor ajunge și polițiștii, care vor face cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea nefericitului eveniment rutier.

Joi seară, în 21 aprilie, un alt accident rutier a avut loc de această dată pe DN 65 Craiova – Slatina, în zona localității doljene Pielești. Potrivit Infotrafic, a fost vorba despre o coliziune între două autoturisme, soldată cu rănirea ușoară a trei oameni.

299 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger