AcasăSOCIALAccident cu un microbuz pe DN17: cinci victime!

Accident cu un microbuz pe DN17: cinci victime!

Salvatorii, în alertă. Accident cu un microbuz, pe DN17: cinci victime (sursa foto: Facebook)

Echipajele de prim-ajutor au intervenit de urgență, miercuri dimineață, în județul Suceava, pe DN17, în zona în care a avut loc un accident rutier în care a fost implicat un microbuz.

Nefericitul eveniment rutier s-a produs în localitatea suceveană Poiana Stampei. Au fost implicate un microbuz de transport persoane și un autotren.

Din primele informații venite de la Centrul Infotrafic al Poliției Române, în microbuz se aflau cetățeni moldoveni, iar cinci oameni au fost răniți. ”În urma impactului au rezultat 5 victime, conștiente la prima vedere, asupra cărora se acordă îngrijirile medicale la fața locului”, conform sursei citate. Persoanele rănite au fost transportate la spital.

Ce s-a stabilit în cadrul cercetărilor

S-au stabilit și primele concluzii în privința condițiilor în care a avut loc coliziunea. Accidentul s-ar fi produs după ce șoferul microbuzului a pierdut controlul volanului într-o curbă și a intrat în coliziune cu TIR-ul.

Ca urmare a acestui accident, circulația rutieră în zonă a fost afectată temporar.

Și tot pe DN17, dar de această dată în după-amiaza zilei de 30 august, o mașină a luat foc în mers. S-a întâmplat în localitatea suceveană Mestecăniș. În urma acestui incident, nu au fost persoane rănite.

108 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger