AcasăSOCIALSalvatorii au intervenit de urgență: un bărbat a căzut cu parapanta, în...

Salvatorii au intervenit de urgență: un bărbat a căzut cu parapanta, în județul Prahova

Salvatorii au intervenit de urgență: un bărbat a căzut cu parapanta, în județul Prahova (sursa foto: ISU Prahova)

Alertați despre situația dificilă în care se afla un bărbat, care a avut de suferit după ce s-a prăbușit cu parapanta într-o zonă stâncoasă, salvatorii prahoveni au intervenit de urgență în ajutorul lui.

Bărbatul are 54 de ani, iar accidentul s-a produs în localitatea prahoveană Gura Vadului.
”Din primele informații se pare ca acesta a fost purtat de o rafala de vânt, s-a răsucit și a căzut pe un deal stâncos.

Echipajele de salvatori au ajuns rapid la victimă, a fost stabilizată și transportată la spital în condiții de siguranță”, din câte au anunțat joi după-amiază reprezentanții ISU Prahova.

Pilotul care s-a catapultat din avionul prăbușit în județul Mureș, operat

Și tot în cursul după-amiezii de joi s-au aflat informații noi cu privire la starea de sănătate a pilotului avionului MiG-21 LanceR care s-a catapultat, marți, 20 aprilie, înainte ca aeronava să se prăbușească pe un câmp din zona localității Dedrad. Transferat în Capitală, de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș.

Din câte s-a transmis din direcția Spitalului Universitar de Urgență Militar Central din București, ”locotenent-comandorul Andrei Criste a fost operat, ieri, în Blocul operator al Secției Neurochirurgie. Intervenția chirurgicală a decurs bine, fără evenimente sau complicații intra sau post-operatori care să pună în pericol viața sau integritatea fizică a militarului.

Pacientul este conştient, cooperant, orientat temporo-spațial, stabil hemodinamic şi respirator, fiind evaluat zilnic de echipa multidisciplinară constituită din specialişti în neurochirurgie, chirurgie toracică, Anestezie Terapie Intensivă (ATI), medicină de laborator şi imagistică medicală pentru stabilirea conduitei terapeutice”, au anunțat reprezentanții Spitalului Militar, via Facebook, cu precizarea că locotenent-comandorul beneficiază, totodată, de suport psihologic de specialitate.

author avatar
Cristina Stefan
181 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger