AcasăSOCIALSalvatorii au intervenit de urgență! Accident cu patru autoturisme, pe DN15D: șase...

Salvatorii au intervenit de urgență! Accident cu patru autoturisme, pe DN15D: șase oameni răniți

Imagini dramatice la locul unui accident grav: un tânăr a murit, alte patru persoane au fost rănite (sursa foto: Facebook)

Mai multe ambulanțe, dar și autospeciale ale pompierilor, inclusiv una pentru descarcerare au intervenit de urgență, joi, la locul unui accident în care au fost implicate patru autoturisme.

Coliziunea s-a produs pe DN15D Roman – Vaslui, pe raza localității nemțene Gâdinți.

În urma impactului, șase oameni au avut de suferit. Printre victime se numără și un copil, conform monitorulneamt.ro. Salvatorii au intervenit cu echipamente de descarcerare pentru a elibera dintre fiarele contorsionate un bărbat de 32 de ani. Este vorba despre unul dintre șoferii mașinilor implicate în accident. Bărbatul a fost dus apoi la spital, în Roman. De asemenea, la spital a ajuns și copilul rănit în accidentul ce a avut loc în această dimineață.

Condițiile în care s-a produs coliziunea în care au fost implicate cele patru autoturisme urmează să fie stabilite în cadrul cercetărilor derulate la fața locului de către polițiști. Din câte au transmis reprezentanții Centrului Infotrafic al Poliției Române, urmare a producerii accidentului, circulația în zonă a fost oprită pe ambele sensuri.

sursa foto: Facebook

author avatar
Cristina Stefan
124 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger