AcasăSOCIALS-au trezit cu un TIR în casă. Imagini surprinse la locul accidentului...

S-au trezit cu un TIR în casă. Imagini surprinse la locul accidentului – VIDEO

S-au trezit cu un TIR în casă. Imagini surprinse la locul accidentului - VIDEO (sursa foto: impact.ro)

Momente greu de imaginat pentru o familie din Mehedinți. Oamenii s-au trezit că un mastodont le-a intrat în curte și le-a lovit locuința.

Un autotren a ieșit de pe șosea și s-a oprit în peretele casei.

Accidentul s-a produs miercuri dimineață, pe DN6, în dreptul localității Tâmna, conform Antena3. Șoferul a fost rănit, fiind preluat, conștient, și dus la spital. Nicio altă persoană nu s-a ales cu leziuni în urma acestui accident, însă din câte se poate vedea și din imaginile surprinse în gospodăria în care a ajuns TIR-ul, pagubele materiale produse în urma acestui nefericit eveniment rutier sunt destul de însemnate. Atât autotrenul, cât și locuința lovită de mastodont au suferit avarii.

Condițiile în care s-a produs accidentul urmează să fie stabilite de către polițiștii care fac cercetări în caz.

Un TIR cu materiale textile a ars ca o torță, în Sibiu

Tot miercuri dimineață s-a aflat, de această dată din direcția ISU Sbiu, că în cursul nopții trecute pompierii au intervenit pentru a stinge un incendiu, cu flăcări puternice, care au cuprins un TIR, pe DN7. Conform sursei citate, alerta s-a primit în jurul orei 2 dimineața, incidentul producându-se în afara localității Lazaret, la kilometrul 242 al drumului național amintit.

foto: ISU Sibiu

Pompierii au luptat mai multe ore cu focul. Din păcate, TIR-ul – încărcat cu materiale textile, a ars în totalitate. ”Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de efectul termic produs de supraincalzirea anvelopelor din partea din spate a autovehiculul ca urmare a unei defecțiuni la sistemul de frânare”, potrivit ISU Sibiu.

197 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger