AcasăSOCIALS-au rugat pentru ploaie. Ce s-a întâmplat, chiar în timpul procesiunii! Imaginile,...

S-au rugat pentru ploaie. Ce s-a întâmplat, chiar în timpul procesiunii! Imaginile, surprinse în județul Bacău – VIDEO

S-au rugat pentru ploaie. Ce s-a întâmplat, chiar în timpul procesiunii! Imaginile, surprinse în județul Bacău - VIDEO (sursa foto: captură video)

Temperaturile ridicate și lipsa precipitațiilor au adus în peisaj, în această vară, nedorita secetă. În fața acestei situații, mai mulți oameni s-au îndreptat spre rugăciune și și-au pus speranța în puterea lui Dumnezeu de a aduce ploaia.

La începutul lunii lui Cuptor, mai mulți credincioși, dar și preoți și starețe au pornit în procesiune, pe dealurile din preajma mănăstirii Pogleţ, aflate în comuna băcăuană Corbasca, pentru a se ruga pentru ploaie.

Iar ceea este considerată a fi o adevărată minune s-a produs, chiar în timpul procesiunii, când a început o ploaie torențială. Un semn văzut de către cei prezenți la procesiune, dar și de către oamenii care au vizionat, apoi, imaginile postate pe internet, că rugăciunile pentru ploaie și-au primit răspuns.

S-a întâmplat în ultima zi a săptămânii trecute. Duminică, 3 iulie. Când oamenii au ieșit cu zecile, pe dealurile de lângă mănăstire, pentru a se ruga să plouă. Imaginile au fost postate chiar pe pagina de Facebook a mănăstirii Pogleţ, în seara zilei de 3 iulie.

„Ne-am rugat în genunchi și Dumnezeu ne-a ascultat. A trimis ploaia”

„Astăzi, 3 Iulie 2022 – după Sf. Liturghie, în procesiune religioasă cu Sf. Icoane pe dealurile din jurul Mânăstirii noastre – Rugăciune pentru ploaie și rodnicia pământului.

“Să mergem cu toții să ne rugăm, cu toții pt că nu se știe pe care dintre noi îl va asculta Dumnezeu!” spunea maica Stareță. Am mers, ne-am rugat în genunchi și Dumnezeu ne-a ascultat. A trimis ploaia.

Slavă Ție Doamne!”, stă scris în dreptul imaginilor cu momentul în care începe să plouă torențial.

author avatar
Andrei Coman