AcasăSOCIALS-au luat la bătaie la un bal de Paști, în Sadu. Motivul...

S-au luat la bătaie la un bal de Paști, în Sadu. Motivul incredibil pentru care s-a ajuns la încăierarea de proporții – VIDEO

sursa foto: captură video youtube

Oricât ar părea de greu de crezut, mai multe persoane au ajuns să se bată, chiar la un eveniment organizat cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

De la ceea ce s-a dorit a fi fost un prilej de voie bună s-a ajuns la un întreg scandal. Scenele desprinse parcă dintr-un ring de lupte au fost filmate și au ajuns pe Internet.

De la ce s-ar fi luat la harță

Cu prilejul Sărbătorilor Pascale, în comuna Sadu, din județul Sibiu, a fost organizat un eveniment ce ar fi presupus că va aduce un prilej de distracție pentru participanți. Doar că la un moment dat atmosfera s-a tensionat și s-a ajuns la o veritabilă încăierare, în care s-au împărțit pumni.

Și asta după ce mai mulți tineri s-au luat la bătaie, duminică seară, chiar la balul de Paști din Sadu. Motivul e incredibil. Și anume tinerii s-au luat la bătaie din cauza dedicațiilor, potrivit oradesibiu.ro. Sursa citată dezvăluie, în baza unei surse locale care a asistat la scandal, că tinerii din Sadu au fost deranjați din cauză că se dădeau prea multe dedicații pentru cei din Rășinari. E vorba despre o altă localitate din județul Sibiu.

Din imaginile ajunse pe Internet se poate vedea cum mai mulți bărbați se lovesc cu pumnii în văzul lumii.

 

author avatar
Andrei Coman