AcasăSOCIALFactură uriașă la gaze la un liceu din Slatina. Incredibil câți bani...

Factură uriașă la gaze la un liceu din Slatina. Incredibil câți bani are de plătit școala!

S-au luat cu mâinile de cap! Factură uriașă la gaze la un liceu din Slatina. „Nu ne așteptam la o asemenea sumă”S-au luat cu mâinile de cap! Factură uriașă la gaze la un liceu din Slatina. „Nu ne așteptam la o asemenea sumă” (sursa foto: stirideolt.ro)

Continuă să apară situații de facturi uriașe primite, în ultima perioadă, la elergie electrică și la gaze naturale. Și nu e vorba doar despre consumatori casnici, unii dintre ei pensionari, ci și despre unități de învățământ, unde e nevoie mai mult ca oricând, iarnă fiind, ca elevii să beneficieze de căldură în sălile de curs.

Din rândul celor care s-au îngrozit, pur și simplu, când au primit factura la gaz se numără și reprezentanții Colegiului Național „Ion Minulescu” din Slatina. Care au constatat cu reală uimire suma trecută pe factura pentru o lună. Și anume aproximativ 2,7 miliarde de lei vechi.

Directorul acestui liceu, Christian Ionescu, a anunțat că s-a formulat o cerere pentru compensare, mărturisind că suma trecută pe această factură a fost cu totul neașteptată. Rămâne de văzut ce soluții se vor găsi în acest caz.

Directorul liceului: „Ne depășește tot bugetul nostru pe utilități pentru luna ianuarie”

„La gaze avem de plătit 273.000 de lei, adică 2,7 miliarde de lei vechi, facturile erau mult mai mici în anii trecuți, chiar la sfert. Este factura pe o lună. Noi am făcut cerere pentru compensare, dar nu am primit niciun rezultat. Ne depășește tot bugetul nostru pe utilități pentru luna ianuarie. Mai avem o factură și la curentul electric, dar nu știu exact valoarea, este o mărire, dar rezonabilă. Primele care s-au șocat au fost doamnele de la Contabilitate, pentru că nu au bani.

Să vedem ce spun autoritățile, așteptăm aceste compensări. Pe factură nu avem nicio reducere. Nu ne așteptam la o asemenea sumă. Demersurile sunt făcute… Ar fi trebuit să se țină cont că spitalele, școlile nu au venituri proprii, sumele sunt plătite de administrațiile locale”, a declarat directorul Christian Ionescu, citat de stirideolt.ro.

Zilele trecute, se aflase ce sumă amețitoare figura, pe o factură la gaze naturale, primită de către o pensionară din Vaslui. Femeia a mers într-un suflet la ghișeele Gaz Est, pentru a afla ce s-a întâmplat – DETALII AICI. Anterior, s-a aflat despre o factură uriașă la gaze primite la Castelul Peleș, unul dintre punctele de atracție ale turiștilor care vizitează Sinaia – DETALII AICI.

1.013 afisari

2 COMENTARII

  1. Statul saboteaza invatamantul copiiilor asta a reusit cu liberalizarea popescu marele strateg si la economie di la energie. Jos guvernul de tradsyori!!!

  2. Și totuși, ce mai caută Popescu ăsta încă pe funcție? de 2 luni o ține tot cu abureli pe la toate televiziunile, dar măsuri zero. N-a fost în stare nici măcar să facă o propunere de măsură, d-apoi s-o mai și aplice! Cât oare îi va mai suporta poporul pe ăștia în fruntea țării?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger