AcasăSOCIALS-a lăsat cu supărare! Nicușor Dan, luat la întrebări în Parlament: „Eu...

S-a lăsat cu supărare! Nicușor Dan, luat la întrebări în Parlament: „Eu mă ridic și plec” – VIDEO

Primarul Capitalei a venit, miercuri, în Parlament, chemat a fi pentru a da explicații pe un subiect de interes pentru locuitorii Capitalei, mai ales că stă să vină iarna și oamenii vor să știe ce se va întâmpla cu subvenția pentru căldură.

„Azi, la ora 13, la Comisia de anchetă a prețurilor energiei electrice vine Nicușor Dan să spună bucureștenilor cât vor plăti factura la încălzire. Și nu numai. I-a mințit pe bucureșteni că vor avea apă caldă? Răspunsurile le vom afla imediat”, a anunțat social-democratul Daniel Zamfir, până să dea ochii cu primarul Capitalei.

Zamfir: „Este o adresă care e lipsită de orice fundament”

Nicușor Dan a ajuns la Parlament, însă a părut să se supere când a fost luat la întrebări despre adresa trimisă la Palatul Victoria.

„Persoana care a făcut această hârtie o mai aveți angajată? Pare că nici măcar n-a luat Bacalaureatul. (…) Sunt greșeli elementare, este o adresă care e lipsită de orice fundament. Când soliciți o anumită sumă trebuie fundamentată. Dumneavoastră ați scris aici domne, dați-ne 968 de milioane pentru plata subvenției pentru acoperirea diferențelor de preț și tarif la energia termină. Bun, de ce 968 de milioane? Cum justificați solicitarea către Guvern a celor 968 de milioane?”, a vrut să afle senatorul Daniel Zamfir de la Nicușor Dan.

Primarul Capitalei: „Dacă începem cu glumițe din astea, eu mă ridic și plec”

„Domnule președinte, eu am venit aici la o discuție serioasă. Și sunt la dispoziția dvs. Dar dacă începem cu glumițe din astea, eu mă ridic și plec”, i-a replicat Nicușor Dan.
Social-democratul a insistat, vrând să afle de la primarul Capitalei care e justificarea sumei.

„Nu e glumiță. E jenant că cineva din Primăria Capitalei să trimită, mă rog, semnată de dvs., o adresă atât de lipsită de orice. (…) Prezentați-ne justificarea solicitării celor 968, ca să înțelegem, de ce ați cerut 968”, a sunat răspunsul lui Zamfir.

Nicușor Dan a continuat prin a cere să nu fie folosite „epitete” într-o „discuție foarte serioasă”. „Eu vă răspund la toate întrebările, cu condiția să păstrăm un dialog civilizat”, a susținut primarul Capitalei.

author avatar
Andrei Coman