AcasăSOCIALS-a emis mesaj Ro-Alert! Pompierii luptă cu un incendiu de vegetație în...

S-a emis mesaj Ro-Alert! Pompierii luptă cu un incendiu de vegetație în zona Ghencea! – VIDEO

Misiune dificilă pentru pompierii din cadrul ISU București-Ilfov, care au intervenit cu mai multe echipaje pentru a stinge un puternic incendiu de vegetație uscată, izbucnit în zona Ghencea. Flăcările degajează o cantitate mare de fum.

Din primele informații făcute publice de autorități, incendiul afectează o suprafață însemnată, de circa 10.000 metri pătrați. Dată fiind situația din teren, către locul intervenției au fost direcționate nu mai puțin de 12 autospeciale de stingere, care, conform ISU, acționează din străzile Drumul Cooperativei, Gladiolelor și Ion Conea.

E de precizat faptul că reprezentanții ISU București-Ilfov spun că vântul duce la extinderea focului. Și că accesul mașinilor de pompieri în zona în care a izbucnit incendiul se face cu dificultate.

De altfel, în mesajul tip Ro-Alert emis de oficialii cu responsabilități în materie, ca urmare a apariției acestui incident, se face apel la oamenii aflați în zona respectivă să faciliteze accesul autospecialelor de pompieri. „Incendiu vegetație uscată zona str Brașov, degăjari masive de fum. Ocoliţi zona. Eliberaţi căile de acces pentru a facilita trecerea structurilor de intervenţie. Accesaţi canalele media și aplicaţiiile din mediul on-line ale DSU și IGSU pentru mai multe informații și actualizări despre eveniment”, se transmite prin intermediul mesajului RO Alert.

Orele trecute, salvatorii bucureșteni interveniseră în zona Bulevardului Mihai Bravu, unde un apartament aflat la etajul 10 al unui bloc fusese afectat de un incendiu.

sursa foto: Facebook – ISU București-Ilfov/Initiativa Prelungirea Ghencea

434 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger