AcasăSOCIALS-a deschis Târgul de Crăciun din Drumul Taberei, însă e doar pentru...

S-a deschis Târgul de Crăciun din Drumul Taberei, însă e doar pentru bogaţi. Cât costă un pahar de vin fiert sau o porție de mici

S-a deschis Târgul de Crăciun din Drumul Taberei, „West Side Christmas Market”. S-au ocupat de el organizatorii de la Untold și Neversea, în colaborare cu Primăria Sectorului 6.

Astfel, nu e de mirare că preţurile sunt ca pentru festivalurile cu fiţe.

Un pahar de vin fiert: 10 lei

În București, este pentru prima dată când o Primărie nu plătește niciun ban pentru organizarea târgului de Crăciun. Organizatorul târgului își va scoate banii din închirierea căsuțelor și a spațiilor de la târg.

Mii de oameni au participat la eveniment, ceea ce înseamnă că lumea își dorește astfel de evenimente, însă asta a însemnat și super aglomerație. Cât despre târg, are căsuțe, patinoar, carusel, trenuleț, se servește vin fiert, ciocolată caldă, mâncare, cam ce găsești la târgurile de Crăciun.

Un pahar de vin fiert costă 10 lei în acest an, țuica fiartă e tot 10 lei, apa plată sau minerală e 8 lei, un suc 10 lei, la fel și un ceai cald, ciocolată caldă, bere.

Şi mâncarea e scumpă

Perdeaua de lumini de pe podul mare are peste 100 de metri. Accesul pe patinoar costă 20 de lei. Accesul la patinoarul din parc se va putea face separat, în oricare dintre zile, începând cu ora 10.00.

Cât despre mâncare, iată preţurile:

  • chicken box (5 crispy strips, 5 aripioare picante, chips, sos) – costă 55 lei
  • un meniu de aripioare picante cu chips și sos – 35 de lei,
  • pomana porcului – 25 lei
  • mămăligă – 10 lei
  • pastramă de oaie – 45 lei
  • sărmăluțe cu mămăligă – 30 lei
author avatar
Andrei Ștefan