AcasăSOCIALS-a dat startul Sărbătorilor în Sectorul 4

S-a dat startul Sărbătorilor în Sectorul 4

Feerie de lumină și culoare în Sectorul 4! Joi, 30 noiembrie în Sectorul 4 s-au aprins luminițele specifice lunii magice a Crăciunului. Milioane de beculețe colorate împodobesc străzile și bulevardele, în special, spre bucuria celor mai mici locuitori ai Sectorului 4.

Așa cum deja a devenit o tradiție, și în acest an, Sectorul 4 a dat startul sărbătorilor de iarnă de la Fântâna Florilor, loc amenajat cu mare grijă de către cei de la Luxten și de la Totul Verde. S.A. De acolo primarul Daniel Băluță, alături de comunitate, a aprins luminițele, chiar în seara de Sfântul Andrei. O importantă contri­buție și-au adus-o zeci și zeci de copii, prezenți la eveniment împreună cu pă­rinții sau cu bunicii lor.

Este doar începutul unui șir de evenimente, a anunțat primarul Sectorului 4. „Este doar începutul unui șir de evenimente ce va avea loc pe durata Sărbătorilor de iarnă. Îi invit pe toți bucureștenii să participe și la deschiderea Pasajului Europa Unită pentru că va fi un eveniment deosebit și va fi plin de surprize. Pe data de 23 decembrie vom avea târgul de Crăciun în Parcul Tudor Arghezi”, a declarat Daniel Băluță.

author avatar
Andrei Coman
153 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri