AcasăSOCIALS-a dat alerta, din cauza unei genți suspecte zărită într-un loc public...

S-a dat alerta, din cauza unei genți suspecte zărită într-un loc public din sectorul 1! Polițiștii și specialiștii SRI intervin

(sursa foto: facebook)

Atât polițiștii din Capitală, cât și specialiștii Serviciului Român de Informații au fost mobilizați pentru a face verificări într-un caz semnalat, luni, prin intermediul numărului unic de urgență, 112.

Oamenii legii și specialiștii SRI intervin la fața locului, după ce s-a semnalat că într-o stație de autobuz din sectorul 1 se află o geantă abandonată, potrivit news.ro.

„Astăzi, 21 martie 2022, prin apel 112, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată cu privire la faptul că pe o bancă, într-o staţie pentru mijloacele de transport în comun de suprafaţă, pe raza sectorului 1, se află abandonată o geantă.”, au precizat reprezentanții Poliţiei Capitalei.

Către locul respectiv s-au îndreptat nu doar polițiștii, ci și pirotehniștii din cadrul SRI. Cum se întâmplă în cazul primirii unor astfel de sesizări, specialiștii urmează să facă verificări, pentru a stabili ce se află în geanta respectivă și pentru a elimina orice potențial de risc.

120 afisari

1 COMENTARIU

  1. cum se fura o mitraliera de catre raketii ucrainieni cazati in mamaia sat cum se scoate o geanta sa distraga atentia opinia publice si totodata sa o pregateasca de bombardele.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger