AcasăSOCIALS-a chemat SMURD-ul la metrou! Urgență medicală la Piața Unirii 2 -...

S-a chemat SMURD-ul la metrou! Urgență medicală la Piața Unirii 2 – VIDEO

S-a anunțat programul circulației trenurilor de metrou în perioada Paștelui și în noaptea de Înviere (foto: metrorex.ro)

Au fost momente dificile pentru o persoană căreia i s-a făcut rău, vineri dimineață, în timp ce se afla într-un metrou. Incidentul a afectat, temporar, circulația trenurilor pe Magistrala 2.

Din primele informații, echipajele medicale au intervenit în ajutorul unei femeie în vârstă de aproximativ 50 de ani, căreia i s-a făcut rău, potrivit Digi24. Ca urmare a acestui episod nefericit, s-a creat aglomerație pe Magistrala 2 Dimitrie Leonida – Pipera.

La fața locului au intervenit salvatorii de la SMURD. De altfel, reprezentanții Metrorex au transmis o informare cu privire la acest incident ce a avut loc în cursul dimineții, anunțând ce măsuri s-au luat, la nivelul reorganizării circulației garniturilor de pe respectiva magistrală de metrou.

Metrourile au circulat în sistem pendulă

Astfel, s-a precizat că ”începând cu ora 9:13, din cauza unei urgențe medicale semnalate într-un tren la stația de metrou Piața Unirii 2, pe Magistrala 2 circulația trenurilor de metrou a fost reorganizată, circulându-se în sistem pendulă între stațiile Piața Unirii 2 și Brâncoveanu.

La acest moment, sunt realizate procedurile medicale ce se impun în astfel de situații, respectiv intervenția echipajelor SMURD”. Totodată, din comunicatul venit din partea companiei care asigură transportul comun în subteran mai reiese că, prin intermediul instalașiilor de sonorizare aflate la nivelul peroanelor, călătorii au fost informați cu privire la situația apărută.

Incidentul a avut loc la exact o săptămână de la protestul spontan de la metrou, care a dat peste cap circulația în Capitală, punând serios la încercare răbdarea locuitorilor orașului, mulți dintre ei ajungând cu întârziere la locurile de muncă.

270 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger