AcasăSOCIALS-a certat cu propriul chiriaș, apoi a fugit cu cuțitul înfipt în...

S-a certat cu propriul chiriaș, apoi a fugit cu cuțitul înfipt în spate, prin oraș

Se dă ultima bătălie: SMURD vs Ambulanță

Scene de groază la Brăila. Victima a fugit de agresor în fața blocului, cu un cuțit înfipt în spate. 

Tentativa de omor a avut loc în cursul serii de joi.

S-au certat după ce au băut

După o seară stropită cu alcool, brăilenii s-au luat la ceartă.

Conflictul a degenerat, iar la un moment dat, chiriașul a luat un cuțit cu care l-a înjunghiat pe proprietarul apartamentului.

Victima, transportată la spital

Victima a fost transportată imediat la spital pentru îngrijiri medicale, iar polițiștii și jandarmii au intrat peste agresor în casă ca să îl imobilizeze.

„Polițisti din cadrul Poliției municipiului Brăila au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că o persoană ar fi fost înjunghiată. La fața locului s-au deplasat de îndată polițiștii care din primele date au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 65 de ani, din Brăila, în timp ce se afla în apartamentul în care locuiește situat pe raza municipiului, pe fondul consumului de alcool, l-ar fi înjunghiat cu un cuțit pe un alt bărbat de 70 de ani, din Brăila.

În urma evenimentului, bărbatul în vârstă 70 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Polițiștii împreună cu jandarmii au pătruns în apartament unde l-au depistat pe bărbatul de 65 de ani, fiind condus la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor și stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, au precizat reprezentanții IPJ Brăila.

author avatar
Andrei Ștefan