AcasăSOCIALS-a căscat o prăpastie în mijlocul unei străzi din Sectorul 1. Centrul...

S-a căscat o prăpastie în mijlocul unei străzi din Sectorul 1. Centrul de Info Trafic a atras atenţia!

craterulS-a căscat o prăpastie în mijlocul unei străzi din Sectorul 1. Centrul de Info Trafic a atras atenţia!

Mai mulţi şoferi au atras atenţia în Social Media şi pe grupurile online că un crater uriaș a apărut vineri pe o stradă intens circulată din Sectorul 1 al Capitalei. Centrul de Info Trafic a publicat fotografia cu groapa imensă din mijlocul străzii, alături de o atenționare.

Groapă de cel puțin 2m adâncine pe strada Crișana! Atenție mare!”, s-au avertizat şoferii între ei.

Autorităţile s-au pus în mişcare

La câteva zeci de minute de la poza apărută în mediul online, lucrările pentru reparații au început, iar circulația se desfășoară acum cu dificultate.

Trebuie menţionat că străzile din București sunt pline de gropi. Unele dintre ele, celebre pe internet. Șoferii se plâng că își distrug mașinile. Ca să obțină despăgubiri, singura cale e să dea în judecată Administrația Străzilor.

Primarul Capitalei Nicușor Dan a anunțat un amplu program de plombare a străzilor, care va începe în curând.

Într-un răspuns scris trimis la redacție, Administrația Străzilor ne-a declarat că șoferii păgubiți care nu au CASCO trebuie să-și repare singuri mașinile, după care să dea în judecată instituția.

20 de milioane de lei, alocați pentru reparații

Administrația Străzilor nu poate folosi banii alocați din bugetul de stat fără o sentință definitivă și irevocabilă pronunțată în dosarele ce au ca obiect pretenții. Primăria Municipiului București a alocat pentru anul 2021 suma de 20 milioane lei pentru reparații carosabil.

După demararea procedurii de licitație pentru achiziționarea de lucrări de reparații drumuri și după întocmirea contractelor de lucrări, Administrația Străzilor va derula programul de reparații străzi”, au afirmat autorităţile.

Administrația Străzilor are în grijă 914 de artere.

author avatar
Andrei Ștefan