AcasăSOCIALRugămintea de care Bode ar vrea ca românii să țină cont: Cei...

Rugămintea de care Bode ar vrea ca românii să țină cont: Cei care nu participă la slujba de Înviere să rămână acasă -VIDEO

Rugămintea de care Bode ar vrea ca românii să țină cont: Cei care nu participă la slujba de Înviere să rămână acasă! -VIDEO (foto: Facebook)

Dat fiind faptul că se apropie tot mai mult Sărbătorile Pascale pentru ortodocși, ministrul de Interne a ales să facă unele precizări cu privire la măsurile ce au în vedere circulația în noaptea de Înviere. Și să le transmită, totodată, un mesaj românilor care se gândesc să iasă din case, în noaptea de 1 spre 2 mai, dar nu pentru a merge la biserică, pentru a lua Lumină și a asista la ceremonialul religios.

Pentru cei care vor merge la slujba de Paște, circulația pe timpul nopții este, în intervalul orar 22.00 – 05.00 dimineața, permisă, magazinele vor rămâne deschise până la ora 20.00 și în Vinerea Mare”, a subliniat Lucian Bode, aflat vineri la Cluj, alături de premierul Cîțu.

Liberalul aflat la șefia Ministerului de Interne a ales să facă apel la simțul civic, în contextul perioadei dificile generate de noul coronavirus. ”Sunt convins că milioanele de credincioși care vor participa la procesiunile religioase vor da dovadă de echilibru, de simț civic crescut, înțelegând că încă traversăm o perioadă critică, comportamentul fiecăruia dintre noi fiind decisiv în lupta pentru stoparea acestei pandemii”, a susținut Bode.

Șeful MAI: În noaptea de 1 spre 2 mai, circulația e permisă doar pentru participanții la slujbele religioase

În tot acest context, ministrul de Interne a transmis un mesaj menit să ajungă în atenția celor care nu au de gând să meargă la slujba din noaptea de Înviere, dar se gândesc să iasă din case, date fiind excepțiile de la restricțiile de circulație pe timp de noapte, dispuse strict pentru această sărbătoare, în contextul prelungirii stării de alertă. ”În noaptea de 1 spre 2 mai, circulația persoanelor este permisă doar pentru participanții la slujbele religioase. Subliniez acest lucru pentru a ruga toți cetățenii care nu participă la slujba de Înviere să rămână acasă”, a fost auzit spunând Bode.

De asemenea, ministrul de Interne a reamintit că ”stațiunile de pe litoral, respectiv stațiunile montane vor fi deschise respectând toate regulile în vigoare, dar cu o capacitate de maxim 70% cazare din tot ce înseamnă capacitate de cazare”.

216 afisari

4 COMENTARII

  1. Unde este specificat ca circulatia este permisa exclusiv pentru participarea la ceremonialul religios? Este prevazut si modul in care trebuie sa demonstrezi ca pentru asta esti pe strada? De asemenea, este prevazut cine si cum verifica aceste lucruri, precum si ce se intampla daca nu se respecta ‘conditiile’? Daca acestea nu sunt precizate in mod expres ( toate, si poate si alte detalii) intr-un document valabil si legal, atunci in acea noapte circulatia este permisa. Atat.

  2. Bai nea Bode, daca raman acasa, unde sa se duca, logica unde e ?
    Ai am fost resoftat politic, SNSPA cumva ?
    Voi propuneti o lege, voi o incalcati, ce coincidenta, sau absenta ratiunii ?

  3. Bai Bode, bai mucalitule, ai uitat sa precizezi, ca in afara de ziua respectiva, toti cei care au chef de dat ture de alergat prin oras, mai ales noaptea, ca doar de aia ai golit-o, pot sa o faca nestingherit !! 🙂 Multumim, bai Bode, esti cel mai tare geniu carpatin din ultimele 48 de ore, in curand o sa apara altul si mai geniu ne-inteles ca tine !! 🙂 Sa ne traiesti, bai Bode, si sa iti creasca capul mare !! 🙂 Te sustinem din toate punctele de vedere, experimentul social plandemic de nivel planetar trebuie cumva dus la bun sfarsit, asa ca nu te lasa, omule !! 🙂 Esti mai tare si amuzant cateodata ca Nea Marin Miliardar, ne faci sa radem destul de des, iti multumim !! 🙂 Ha ha ha 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger