AcasăSOCIALRomânii se TEM că războiul poate ajunge în ţara noastră: au făcut...

Românii se TEM că războiul poate ajunge în ţara noastră: au făcut cozi la paşapoarte!

pasapoarteRomânii se TEM că războiul poate ajunge în ţara noastră: au făcut cozi la paşapoarte!

Românii privesc cu teamă la ce se întâmplă în Ucraina şi îşi iau măsuri de precauţie. Populaţia se îngrijorează că războiul ar putea ajunge în interiorul graniţelor noastre, astfel că oamenii doresc să fie pregătiţi pentru orice. Chiar şi pentru plecarea din ţară.

Solicitările pentru eliberarea de paşapoarte noi a crescut mult în ultima perioadă.

Primele rezervări disponibile, abia în aprilie

În Capitală, primele programări pentru eliberarea paşaportului sunt disponibile abia spre sfârşitul lunii martie, începutul lui aprilie chiar. Cei care nu au programări sunt dispuşi să aştepte oricât este nevoie pentru a putea să îşi facă acest act.

Cetăţenii sunt încurajaţi ca, în situaţia în care nu găsesc locuri disponibile în vederea programării în perioada dorită, să verifice disponibilitatea la serviciile publice comunitare de paşapoarte din judeţele limitrofe, prin raportare la faptul că cererile de eliberare a paşapoartelor pot fi depuse oriunde în ţară, indiferent de judeţul de domiciliu al solicitantului.

Taxa de paşaport – 250 lei

Taxa pentru paşaport este în jur de 250 de lei, iar oamenii trebuie să prezinte la ghişeu fie paşaportul vechi, fie buletinul.

Reprezentanţii serviciului din ţară spun că la ghişee au ajuns să se prezinte în ultima perioadă şi cetăţeni care provin din alte judeţe care se programează on-line şi aleg locaţii unde actul de călătorie se poate elibera mai repede.

author avatar
Andrei Ștefan
965 afisari

6 COMENTARII

  1. Nu uitati sa cereti pasaportul temporar si nu cel biometric cu amprente si alte mizerii.
    Dezavantaj la cel temporar: valabil doar 1 an si costa 96 ron, adica 96 x 10 ani cat este valabil cel biometric = 960 ron
    Dezavantaj cel biometric: odata luate amprentele si creat profilul biometric posibil sa ai o gramada de probleme!
    1. te duci la un bancomat sa retragi bani si dupa ce iti lasi amprentele pe acolo, daca are loc o spargere pana se gaseste vinovatul o sa fi chemat la declaratii si luat in colimator ca potential infractor datorita faptului ca ti-au fost identificate amprentele!
    2. te duci la o petrecere unde dupa ce ti-ai lasat amprentele peste o perioada de timp are loc acolo o crima, la fel ca in cazul bancomatului, esti luat in colimator ca potential vinovat, iar pana se gaseste adevaratul vinovat o sa ai de tras ––> DACA SE GASESTE, DACA NU, ATUNCI IN CAZ DE PRESIUNE PE INCHIDEREA RAPIDA A DOSARULUI SI A EXISTENTEI UNOR SUSPICIUNI ” REZONABILE ” TE SCOT PE TINE VINOVAT!
    3. etc…. ganditi si singuri: N posibilitati!

  2. Cel biometric costa parca 320 ron valabil 10 ani!
    Au incercat la fel ca in cazul plandemiei, nu obliga, constrangerea financiara corelata cu valabilitatea.
    Cine stie si intelege o sa actioneze in consecinta indiferent de constrangeri!

  3. ROMANI, FITI BARBATI, STERGETI PUTINA DIN ROMANIA! FEMEILE AU VRUT EGALITATE CU BARBATII, ASA CA O SA O PROPTIM PE NORICA NICOLAI SI PE RENATE WEBER IN FRUNTEA OSTIRII DE FEMEI, CA ELE SE SCALDA IN ARME SI PARALE DE 32 DE ANI. CUM MISCA UNA SI JOACA LA 2 CAPETE, LE AGATAM IN COPACI. APOI ASTIA DE LA TV CARE PE TASTATURI PAR VITEJI, DAR AU CHILOTII DEJA MARO, OR SA FIE LOVITI IN CREIERI CA MINCIUNA E MAMA LOR. OR SA FIE INGERII DIN LINIA INTAI A LUPTEI CU RUSII. NATO ARE PROPAGANDA MARE, DAR PUTA SI PUTIRINTA CAM MICI. ASA CA ALATURI DE POPORUL UCRAINIAN DE PE LA NOI O SA PREGATIM PAINE SI SARE SA INTAMPINAM INVINGATORII. FACEM LISTE CU CEI CARE AU DISTRUS ROMANIA SI AU FURAT SI CENUSA BABELOR DIN VATRA, DUPA CARE NE VOM BUCURA SA VEDEM CUM GURALIVII SE KKA PE EI IN DIRECT, CAND VOR DA CU OCHII DE OCUPANT. DE 32 DE ANI TARA ESTE BAZATA PE FEMEI SI BARBATII S-AU TRANSFORMAT IN BOSCHETARI…PUIU PASCU SI GENERALUL BADALAN O PUPAU IN KUR PE NORICA NICOLAI, TOTI SERVIND ZECI DE ANI MAMA RUSIA…CE SE MAI SALUTAU CU RESPECT..
    ONOARE…MUCLES, JEGURILOR…ATI CUMPARAT TOATE CASCARAVETELE VECHI RUSESTI PENTRU ARMATA ROMANA…VA ASTEAPTA MOARTEA DUPA COLT SI VOI TOT JEGURI….APROPO, NORICA O FI TOT PE STATUL DE BONUSURI LA NIRO? SA MOARA FIE-SA DELIA DACA A LUAT VREUN CENT DE UNDEVA, IN AFARA DE LEAFA? CE PENALA, CE CUR DE FIER A AVUT NORICA, DAR DESI A TRECUT TOT BATALIONUL, TOT A NIMERIT COMANDANTUL…CUR DE FIER SI GURA DE AUR…ACU NE DA LECTII DE LUPTE! MARS SI FA PLUTA BABA TICALOASA!

  4. Bai, s-au prins is romanasii ca domnul jeneral de karton ii duce cu lingurita si cu zaharelul, asa ca au hotarat sa isa bage pwula in el de Ciukalau, si sa o stearga la primul semn ca vin rusnacii aia salbatici prin vizita, intai in Moldova, apoi si pe la Bukale !! Bai, o sa fie exact ca in scenele acela din vara din Aghanistan, cand se prindeau aia de rotile avioanelor !! Ha ha ha 🙂 Bai cobailor vaxxinati in cap si in vene, ca drogatii, vi s-a spus clar si de catre altii ca odata pornita Plandemia lor de tot kakatul, elitele globaliste nu mai pot da inapoi !! Deci, faza 1 a fost Molima, adica plandemia. Faza 2 e acum, si anume Razboiul, care va tine cam 2 ani. Apoi faza 3 va fi Foametea, care e clar ca vine imediat dupa inceperea razboiului, iar faza 4 va fi Moartea, adica va fi exact ca in Biblie, in Cartea Apocalipsei, cu Cei 4 Cavaleri Apocaliptici !! Ha ha ha 🙂 Bai jigodiilor care a-ti luat toata viata voastra de kakat Numele Domnului in desert, acum o veti lua in barba chiar de la Barbosul Suprem !! Ha ha ha 🙂 Ciukalaule, da-te la fund, adica la kurkubeu, sa nu te dibuiasca pe unde te ascunzi rusnacii aia, ca de te prind, te taie ca pe Porkusorul de Paste !! Ha ha ha 🙂 Numai acum incepe iuresul adevarat, baietii cu ochii albastrii, speram ca sunteti cu totii pregatiti sa vedeti si sa simtiti cum arata Iadul pe Pamant, bai trantorilor nazisti, toti o sa innebuniti, bai tukalarilor ordinari !! Ha ha ha 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger