AcasăSOCIALRomânii s-au îngrămădit la telegondola din Poiana Braşov. Noi restricţii în staţiunea...

Românii s-au îngrămădit la telegondola din Poiana Braşov. Noi restricţii în staţiunea montană (VIDEO)

cozi poiana brasov

La telegondola din stațiunea montană prahoveană a fost coadă pe mai multe zeci de metri. Mulţi dintre turişti au avut nasul şi gura acoperite, însă nu au păstrat distanţa socială.

Conform administratorilor domeniului schiabil, peste 2.600 de persoane au urcat sâmbătă, 27 martie, cu telegondola pe munte. Deşi au fost anunţate noi măsuri şi restricţii în zonele aglomerate din Poiana Braşov, turiştii continuă să formeze cozi mare şi să aglomereze urcarea în telegondole.

Vremea frumoasă şi dorinţa de distracţie i-a făcut pe oameni să vină la munte şi să se aventureze pe pârtiile de schi, conform postului Antena 3.

Unde au schiat oamenii?

Sâmbătă, la Sinaia, erau amenajate şi deschise pârtiile Lăptici 1 şi 2, Valea Soarelui 1 şi 2, Valea Dorului 1, Varianta, Varianta Furnica, Drumul de Vară şi Carp, situate la Cota 2000.

Telescaunul Soarelui a început programul cu publicul la 8.40 şi funcţionează până la 16.00, teleschiul Valea Soarelui funcţionează până la 15.50 şi banda pentru începători de la Cota 2000, până la 16.00.

În schimb, administratorii domeniului schiabil au anunţat că Pârtia Nouă, situată la altitudine joasă, nu mai este practicabilă şi a fost închisă, întrucât temperaturile ridicate au dus la uzura avansată a stratului de zăpadă.

Noi restricţii în Poiana Braşov

Începând cu data de 26 martie, în Poiana Brașov este interzisă servirea băuturilor și a alimentelor la terasele și apreski-urile aflate la o distanță mai mică de 100 de metri de pârtie, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică.

Va fi permisă comercializarea acestor produse doar la pachet.

Totodată, am schimbat accesul la stațiile de urcare pe cablu, pentru evitarea agolomerației din zona cozilor.

Facem un apel către toți iubitorii sporturilor de iarnă care vizitează Poiana Brașov să poarte mască, să păstreze distanța față de alți participanți și să evite aglomerațiile.

Sportul este sănătate, haideți să îl practicăm în siguranță”, a afirmat primarul Braşovului, Allen Coliban.

author avatar
Andrei Ștefan
355 afisari

3 COMENTARII

  1. Bai Coliban, bai demagogule, tie ti se pare ca astia chiar vreau sa asculte de tine ? 🙂 Acolo vin numai astia cu bani, cu fite in ei, nu oricare sarantok, la astia nu le e frica de tine, astia au relatii peste tot, tu pe ce lume traiesti, bai primare, pe Marte ? 🙂 Omule, deja s-a intrat in ultima faza, acum s-a trecut la canibalizare directa, ce nu pricepi, bai tarane, fiecare e pe cont propriu, si aia e !! 🙂 Let The Hunger Games begin 🙂

  2. NORMAL ACOLO NU E COVID CA SUNT CEI CA IOHANIS CA DOAR EL I-A CHEMAT. NU SE BAGA PRESA PREA TARE SI NICI ARAFAT CA E INTELEGERE INTRE EI. VAI DE EI CAND S-O RASCULA TARA.
    MARE DESERVICIU FACE PRESA ACESTEI TARI. BLESTEMATI FIE EI CU FAMILIILE LOR.

  3. Politia presei la datorie.Nu politicienii sunt groparii natiei ci presa prostituata pe banii regimului.Huo,milogilor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger