AcasăSOCIALRomânii care s-au vaccinat obligatoriu. S-au plâns pe Aeroportul Otopeni: "M-am imunizat,...

Românii care s-au vaccinat obligatoriu. S-au plâns pe Aeroportul Otopeni: „M-am imunizat, dar n-am vrut”

otopeniAeroportul Otopeni, „călcat” de procurorii DNA. Patru persoane, reținute! / Care a fost scopul perchezițiilor

Se aprope Sărbătorile de iarnă, astfel că tot mai mulţi români revin în ţară, pentru a fi alături de cei dragi. Cei care se întorc din afara spațiului european trebuie să rămână izolați chiar dacă sunt vaccinați.

Pentru a scurta perioada, e nevoie de un test PCR. Românii care s-au imunizat și vin din spațiul UE nu au, în schimb, de suferit la revenirea în țară.

Călătorii s-au vaccinat obligatoriu

Unii călători de pe Aeroportul Otopeni nu sunt deranjați de reguli, alții s-au declarat nemulțumiți și au recunoscut că s-au vaccinat din obligație, nu din convingere.

Alţi pasageri spun că au fost nevoiţi să se vaccineze pentru a veni în ţară de sărbători şi pentru a nu risca să stea în carantină. „Ce să zic, în pragul sărbătorilor, când te aștepți să vii la familie, e greu. Și eu am fost nevoit să fac vaccinul, nu eram de acord, dar asta este, recunoaște un tânăr cu masca sub nas”, a povestit un bărbat.

3 români au prezentat certificate false

Trei români au încercat să intre în țară cu certificate digitale de vaccinare aparținând altor persoane. Ei veneau de la Londra și Varșovia.

Doi dintre ei veneau de la Londra și au fost prinși pe Aeroportul Henri Coandă – Otopeni, joi. Este vorba despre un bărbat şi o femeie, ambii cetăţeni români, în vârstă de 25, respectiv 21 de ani.

Al treilea, un tânăr în vârstă de 21 de ani care venea cu o cursă aeriană de la Varșovia, a vrut să intre în țară, în noaptea de joi spre vineri.

author avatar
Andrei Ștefan
1.651 afisari

9 COMENTARII

  1. Dupa 3 ani de la injectare cei care au facut-o sau o fac vor fi intr-o lume mai buna. De ce credeti ca dureaza 70 de ani desecretizarea la Pfizer? Ptr ca atunci nu va mai fi nimeni dintre cei injectati in viata.

  2. Au fost “convinsi” de restrictiile neconstitutionale. Daca chiar nu voiau sa se vaccineze renuntau la vizita.
    @claudiu:
    Daca in 3 ani decedeaza toti vaccinatii nu cred ca se va mai astepta 70 de ani pentru desecretizare, ci o sa fie toata lumea calare pe guvernele care au sustinut vaxxarea.

  3. Zic unii (nu stiu daca e adevarat) ca efectul de producere a proteinei spike de catre organism in urma vaccinului este inhibat de consumul a cateva picaturi pe zi de ulei esential de pin estic american.

  4. pacat ca autorul n-a inteles nici acum ce este imunizarea . e plina Europa de „imunizati ” infectati !

  5. Bai, tot e bine ca inca e plin de romanasi si din astia dusi complet cu pluta, sau si mai bine zis, batuti cu pwula in cap, care inca cred in imunizare cu terapii genice si de modificare comportamentala !! Sa fie primit 🙂 Bai, voi va dati seama cum o sa se simta toti ratatii astia de idioti utili care pun botul ala orice li se spune prin tembelizor de catre niste parlamentari care nu pot fi trasi deloc la raspundere, fiindca toti au imunitate in fata legii, cand o sa inceapa in maxim 2-3 ani sa dea coltul cu miile in fiecare zi !! O sa zica astia atunci, adica cainii rosii, ca vezi domnule, e ceva in aer, si din cauza aia pica astia injectati in vene ca spicele de grau !! Asa ca, stimati cobai dusi cu pluta din Europa atee si decadenta, complet stricata, alinierea ca la Auschwitz la urmatoarea doxa de vaxxin otrava in cap, care nu da coltul de la runda 3, o sa resuseasca la runda 4, si care nici atunci, sigur il va nimeri la runda 5 !! Ha ha ha 🙂 Si cantati cu noi, bai cobailor din tarcurile pandemice de sarbatori, unde stati ca oile ingramadite: Sieg Heil, Sieg Heil, Nazi Triple Vaxxin Macht Frei 🙂 Multa sanatate, bai 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger