AcasăSOCIALRomânii, blocaţi la accesul în mijloacele de transport în comun! Sindicatele şi...

Românii, blocaţi la accesul în mijloacele de transport în comun! Sindicatele şi Ciucă s-au înţeles

stb calatoriRomânii, blocaţi la accesul în mijloacele de transport în comun! Sindicatele şi Ciucă s-au înţeles

Autorităţile au mai „copt” o restricţie în contextul pandemiei. Sindicatele Cartel Alfa i-au cerut lui Nicolae Ciucă impunerea unui număr limitat de călători în în tramvai, autobuz, metrou, tren ca măsură de prevenire a transmiterii coronavirusului.

Premierul a fost de-acord cu această idee.

Se vor suplimenta autobuzele

Liderul Cartel Alfa, Bogradn Hossu, susține că aglomerația de persoane din mijloacele de transport în comun, transformă acest serviciu public într-un adevărat focar de răspândire a virusului Covid-19.

Trebuie găsite soluţii pentru creşterea numărului de utilaje, inclusiv angajarea de personal aferent, pentru că degeaba vom purta măşti FFP2 sau alte măşti dacă în acelaşi timp suntem ca sardelele în mijloacele de transport public.

Cum la magazine s-a găsit soluţia de a limita numărul de clienţi, tot aşa se poate găsi pentru transportul public o soluţie legată de numărul de călători”, a spus liderul Cartel Alfa.

Noi avem, în momentul de față, pe traseu un număr de vehicule insuficient, ținând cont și de pandemie, pentru că soluția viabilă asta ar fi – majorarea numărului de vehicule și celelalte măsuri complementare care s-au stabilit deja și la nivel guvernamental, legate de igienizare și dezinfecție”, a declarat Vasile Petrariu, liderul sindicatului STB.

 

author avatar
Andrei Ștefan
1.253 afisari

5 COMENTARII

  1. Astia nu pricep nimic…din limuzinele de lux greu sa intelegi transportul in comun.
    Cum vor face ? Sta cate un politist in statie si numara persoanele care urca? Dar trebuie sa scada pe cele care coboara !
    Greu cu socotitul !
    In autobuz trebuie sa masoare suprafata si sa socoteasca cati mp e necesar unui calator…aici intervine…geometria ! 🙂

  2. ” măsuri complementare care s-au stabilit deja și la nivel guvernamental, legate de igienizare și dezinfecție”, a declarat Vasile Petrariu, liderul sindicatului STB.’
    MAGARULE! Voi dati autobuze la casat dupa 15 ani de utilizare si nu le-ati spalat niciodata de iei jegul cu cutitul de pe peretii interiori.

  3. Bai Ciukalaule, trebuie sa intelegi odata si odata cu capul tau ala mare si prost de pork umflat de 130 de kile, ca singura solutie, adica Solutia Finala e eliminarea de urgenta a tuturor tefeleilor nazisti imputiti care ne fac patria si colonia de rusine !! Nu se mai poate asa ceva, domnule jeneral de karton de Ciukalau, va rugam sa dati dispozitie ca toate dronele dvs. sa imprastie si mai rapid odata drakului noul virus chinezesc, si orice noua arma biologica cu care se fac experimente in masa chiar acum in Occidentul acela ateu si decadent, pai nu se poate ca aia sa va ia fata, se poate asa ceva ? ha ha ha 🙂

  4. Se facu si eternul lacheu al regimului, Hosu ,virusolog .Eu zic sa opriti transporturile complet,da-le dracu.Spre deosebire de covid foametea omoara sigur .

  5. Ce marsavie! Gunoiula ala ungur de la mediu scoate 250.000 de masini din circulatie si restrictioneaza accesul nevaccinatilor in autobuze. Pai marea masa a poporului este sarac si ei sunt propietari de masini vechi si tot ei constituie marea masa care se impotriveste injectarii astfel incat contractorul de seruri Citu va ajunge rapid in puscarie ptr alea 120 milioane de doze care vor expira.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger