AcasăSOCIALRomânia, tot în Starea de Alertă, dar cu noi măsuri de relaxare....

România, tot în Starea de Alertă, dar cu noi măsuri de relaxare. Iată care sunt!

raed arafatRomânia, tot în Starea de Alertă, dar cu noi măsuri de relaxare. Iată care sunt!

Guvernul a aprobat miercuri prelungirea stării de alertă în România cu alte 30 de zile, începând cu astăzi, 12 iunie. La nunți și botezuri pot participa, în spații deschise, până la 200 de oameni, față de 70, cât era permis până acum, dacă sunt vaccinați, au test COVID negativ sau au trecut prin boală.

O altă măsură luată de guvern este că în 28 iunie, la meciul de la București din faza optimilor a Campionatului European de Fotbal UEFA 2020, pot participa spectatori cu până la 50% din capacitatea maximă a tribunelor.

Între măsuri se regăseşte posibilitatea organizării de evenimente private – nunţi, botezuri – în localităţile cu incidenţă mai mică de 3 la mie şi doar dacă persoanele sunt vaccinate, trecute prin boală sau prezintă un test negativ de coronavirus.

În exterior, aceste persoane pot participa la evenimente private până la capacitatea maximă a spaţiului.

Arafat a precizat că nu se pot cumula invitaţii

Secretarul de stat Raed Arafat spune că nu va fi permisă cumularea numărului de invitaţi de la interior cu al celor de la exterior, astfel încât să existe 400 de participanţi.

Ei au cerut să facem o modificare pentru interior, în sensul în care să poată să folosească sălile de nunţi care există, pentru că multă lume acolo a rezervat. Acum, în exterior, într-adevăr este permis un număr de 70 (de persoane, n.r.) dar bănuiesc – şi o să discut cu colegii – că se aplică ceea ce este în interior şi pentru exterior.

Dar în niciun caz nu este şi, şi. Unii au interpretat că dacă noi spunem: în exterior atâţia şi în interior atâţia, atunci facem o nuntă cu număr dublu, adică 400, şi punem afară 200 şi înăuntru 200″, a afirmat secretarul de stat.

Arafat a mai declarat că în perioada restricţiilor autorităţile au constatat că au existat nunţi cu sute de participanţi și a reamintit cazul din Bihor, unde o mireasă cu COVID a intrat în contact cu toţi invitaţii.

Care este Hotărârea de Guvern?

La nivelul judeţelor/localităţilor unde incidenţa cumulată la 14 zile este mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori se permit organizarea şi desfăşurarea în aer liber a evenimentelor/întrunirilor în cadrul campaniei electorale aferente alegerilor locale parţiale din data de 27 iunie 2021, cu participarea unui număr de până la 1.000 de persoane, cu asigurarea unei suprafeţe de 2 mp pentru fiecare persoană, precum şi cu purtarea măştii de protecţie.

Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Activităţile sunt interzise la nivelul judeţelor/localităţilor unde incidenţa cumulată la 14 zile este mai mare de 3/1.000 de locuitori”, se mai arată în Hotărârea de Guvern.

author avatar
Andrei Ștefan
738 afisari

14 COMENTARII

  1. A reapărut Arafat! Mai bine fugeai si te amestecai printre șobolanii prasiti de madam Clotilde. Mai devreme sau mai tarziu tot in fața judecătorilor ajungi.

    • eu nu inteleg… nu cumva, pe 8 Iunie, CCR a anulat instituirea starii de alerta la nivel national, transferand-o in responsabilitatea autoritatilor locale?…

  2. ba arafat , cumuleaza tu bine toate nenorocirile pe care le ai facut ca sa stii pt ce vei raspunde ca doar nu crezi ca vei fi iertat!!!!!!!!!!daca a cazut el fauci te crezi mai strong????

  3. Acesti neica nimeni, relaxează pe stare de alerta, ceva e putred în capetele lor
    Necesitatea furtului implica continuarea starii de alerta, ca deh spaga a facut PNL-ul mare

  4. Cine credeti ca postat cu pseudonimele Mancurtul Anonim Ion Paul Vlad Teapa Suvorov Rupt in Cur ? Ati ghicit , yo am postat , pierdeam bonusul de patru galeti cu omleta maro de la Raion ( postarea si galeata ) . Le-am halit mintenas , imi chioraia matu …..hihihihihihi……papa-bun ……..mmmmmmmmm……..ce savoare ………mmmmmmmmm………un deliciu …….sa fie primite !

  5. Arafat, Rafila si ceilalti sunt nişte ASASINI, la propriu. EI sunt DIRECT RASPUNZATORI de moartea, cu zile, a atâtor oameni. Credeți ca ei nu au stiut (nu stiu) ce fac? Haida-de. Au urmat (urmeaza) ordine, crezand ca au curul acoperit, ca sunt intangibili, orbiți de patima înavuțirii. Astia sunt PSIHOPAȚI. Uitați-vă la mecla acestui TERORIST, pe nume Arafat. Asta e muianul unui scelerat, nu altceva. Românii – aceiasi români care au purtat, totusi, cu demnitate, niste razboaie, si au murit EROIC – se lasa batjocoriți si tremura de frica unor – putini, comparativ numeric – împuțiți si căcăcioşi care se cred dumnezei.

  6. Bai Arahat, bai arab ordinar, nu relaxati voi nimic, numai ii faceti pe idiotii aia ai vostrii utili de 4.2 milioane de cobai sa creada ca sunt mai liberi, cand voi numai a-ti mai largit lesa la handikapatii vostrii, atata tot !! Bai tampitule de palestinian, toti stiu ca e haos ne-organizat in colonia de la marginea Europei, fiecare e cam pe cont propriu, asa ca lasa tu gargara globalista de 3 lei, ca nimeni nu te crede, bai taran prost din Fasia Gaza !! 🙂 Vine Nuremberg 2.0, sa vezi ce iti pun astia pielea pe bat, bai ciuhap criminal ce esti, o sa te ia dracul, la propriu, oricum stii ca in Iad ajungi, asa ca mai ajuti si tu cativa alti naivi sa ajunga mai repede acolo !! 🙂 S-a cam terminat distractia, de acum incepe adevarata selectie naturala, aia care au ghinionul sa ajunga cu ceva, cu orice in spitalele aka auschwitz-urile din Bukale, aia automat sunt luati la ochi, sa mai ingrase si ei randurile statisticilor cultului de criminali covidieni, asa ca atentie maxima in cine sau care Doktor Mengele credeti ca puteti sa aveti incredere, ca nu prea mai puteti !! 🙂

  7. Stati sa vedeti cind vor incepe sa vorbeasca medicii executanti, care stabileau la vizita de dimineata cine ”moare azi, pe cine intubati azi, cine moare miine ” etc.
    Deja asistentele si asistentii care nu mai pot suporta vina de pe constiinta vorbesc necontrolat, unde gasesc pe cineva care sa-i asculte !!!
    Vine prapadul, arahat si ve sfirsi ca Ceausescu !!!

  8. arafat peleaca acasa si lasa romania
    ai facut in romania pe gratis studiile
    da respect celor care ti au platit studiile
    adica noi si neamul nostru

  9. pe bunica o tin cu cancer in casa ca tu ai inchis spitalelel
    asa sa te ajute d zeu
    sau alah cum crezit tu
    iti doresc sa ai pare cu am eu grija de bunica

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger