AcasăSOCIALRomânia, sub un val de incendii, într-o singură noapte. Care au fost...

România, sub un val de incendii, într-o singură noapte. Care au fost cauzele? (VIDEO)

pompieri

A fost o noapte grea pentru pompierii români. Salvatorii din întreaga ţara au trebuit să intervină în diferite locaţii, pentru a stinge focul. La Timișoara, un incendiu puternic a izbucnit la un centru social. Mai multe persoane printre care 6 copii s-au au fugit din calea flăcărilor în ultima clipă.

Vâlvătaia a creat pericol şi la Râmnicu Vâlcea, unde a izbucnit un incendiu de vegetație și, din primele informații, se pare că ar fi fost pus de un localnic. Și pe Autostrada Transilvania a avut loc un incident: o mașină a luat foc în mers.

Au ars 25.000 de metri pătrați de iarbă

La Râmnicu Vâlcea imagini spectaculoase au fost suprinse de o dronă. Un incendiu puternic de vegetație s-a produs pe malul râului Olănești. 25.000 de metri pătrați de iarbă uscată au ars.

Poliţiştii i-au în calcul mâna criminală. Din fericire, nimeni n-a fost rănit nici aici. A fost a zecea intervenție pentru stingerea incendiilor de vegetaţie izbucnite în judeţ din ultimele 10 ore.

Pompierii s-au luptat cu flăcările şi pe Autostrada Transilvania, unde a fost chiar pericol de explozie, după ce o mașină a luat foc în mers și a ars ca o torță.

Salvatorii au intervenit de urgență și din fericire nu s-au înregistrat victime. Din primele cercetări, flăcările puternice ar fi pornit de la un scurt circuit la instalatia electrică a mașinii.

author avatar
Andrei Ștefan
520 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger