AcasăSOCIALRomânia, reclamată de familiile gay la CEDO. Ţara noastră, obligată să recunoască...

România, reclamată de familiile gay la CEDO. Ţara noastră, obligată să recunoască noul trend

Zeci de cupluri de același sex se luptă cu prejudecățile, dar mai ales cu statul român. Un număr de 23 de familii au reclamat România la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO).

Dacă autorităţile noastre vor refuza să se supună, atunci România riscă sancţiuni.

România, obligată să admită căsătoriile gay

România, obligată la recunoaşterea căsătoriilor gay. Totodată, statele semnatare au obligația să asigure, fără discriminare, recunoașterea legală a cuplurilor LGBT.

Decizia vine după ce două tinere au intentat proces împotriva Rusiei, iar Moscova a răspuns că refuză să protejeze și să recunoască familiile formate din persoane de același sex.

Ţara noastră, pe lista neagră

Curtea Europeană de Justiție și CEDO au stabilit că toate statele membre să adopte legi care să asigure protecția civilă și recunoașterea tuturor familiilor.

Pe lista țărilor care nu au recunoscut încă parteneriatul cuplurilor de același sex se găsesc România, Polonia, Lituania, Slovacia și Bulgaria.

author avatar
Andrei Ștefan
728 afisari

31 COMENTARII

  1. MACGIGI , POSTACUL CULATON DE PE ZIARE.COM SE POATE INTOARCE DIN ELVETIA . ROMANIA NU TE MAI PERSECUTA BULANGIULE

    IA-L SI PE SOTZUL TAU CA SU NU DUCI LIPSA , MOOISTULE
    D’AIA TI-AU DAT ELVETIENII AZIL . AI O NOUA SANSA IN ROMANIA SA INFIINTEZI PARTIDUL CULATONIST ROMM , CA ACUM VA FI LEGAL , CA SI PLAGIATUL SI CICA SE VA LEGALIZA SI FALSIFICATUL CA ASTIA SUNT LA CONDUCERE

  2. Parca la noi in Romania casatorie inca inseamna uniunea dintre un barbat si o femeie. Ca unii o tin cu alte trenduri, treaba lor, insa aia nu e casatorie, cel mult parteneriat civil.

  3. Colonia Romania va accepta tot absolut tot ce ii baga pe gat m ue cu sleahta la Bruxeles!
    Satanele de la Bucuresti ne-au vandut de mult!

  4. ”Felicitări” tuturor românilor care NU au luat in serios referendumul pentru familie. Acum iata ce de”familii” o sa avem. Singurul lucru valabil este RO-EXIT,adio lgbt,adio gunoaie,adio gândaci,adio ”colonie”, si câte si mai câte…ROMÂNIA-STATUT DE NEUTRALITATE! REFERENDUM RO-EXIT !

    • Esti un prost. Nu ai citit ce trebuia sa votezi! Nu avea nici o legatura cu homo/popo. Ei voiau mai multe modificari in Constitutie cum vor si acum.
      Bag p ula in gura ta idiotule . Cate doze ai nasparliule?

  5. de ce imprumuta termenii opresorilor ? familie, sot, sotie ? sa-si gaseasca termeni care sa ii defineasca !

    • De exemplu ala de i se scoala poate fi numit ciocanar iar ala de sta sa i se bage se poate numi clopotar!

  6. Somn usor celor ce au boicotat Referendumul pentru familie
    Cei 86 la suta romani ortodocsi

    • Referendumul ala nu avea legatura cu familia.
      Daca votai da atunci guvernul primea un vot in alb sa modifice cum vrea Constitutia.
      Am mai votat reducerea nr de parlamentari si din 300 ne-am ales cu 600,

  7. trendul asta este in propaganda platita , marea majoritate , a oamenilor normali resping mizeria asta .

  8. 23 de ‘cupluri’ la cate cupluri sant in Romania este egal cu zero, Dar daca unul singur se plange trebuie schimbata legea obligatoriu penmtru toti ceilalti! Chiar daca ala unu e platit sa se planga. De ce nu recunoastem casatoria intre un caine si o pisica sau intre un om si un cal, cica asta este de fapt noul trend chestia cu gay este cam trecuta deja

  9. Cu alte cuvinte astia pot impune orice chiar daca Constitutia nu le da voie??? Ce cautam in adunatura asta??

  10. Io fac cum spun un experiment:
    Pun pe o insula barbati si revin dupa 10 ani nu ramane nimeni plin. Mor amandoi.

  11. Nu trebuie acceptate aceste recomandări de la o parte a unor instituții europene conduse de dezaxați, psihopați și drogați !
    Cum sa dai certificat de căsătorie la doua persoane de același sex cu deviații psihice și comportamentale!!
    Si in primul rand trebuie precizat ca aceste persoane cu astfel de deviații comportamentale, sunt niște oameni bolnavi, anormali și trebuie tratați astfel nicidecum nu trebuie sa fie lăsați sa se manifeste în public pentru ca pot atrage la practicile lor copii care pot dobândi aceste boli și deviații !!!

  12. Societatea financiară specializată în toate domeniile de împrumut.
    Vă punem la dispoziție oferte adaptate la toate nevoile dumneavoastră de finanțare cu un credit personal și investim în proiectele dumneavoastră majore.
    Aceasta este rezervată companiilor și persoanelor serioase care caută un împrumut pentru a-și finanța proiectele.
    Oferim împrumuturi persoanelor fizice: credite de consum, credite pentru locuințe, achiziții de credite, achiziții de datorii pentru a consolida toate datoriile într-un singur împrumut, împrumuturi școlare pentru studenți, împrumuturi auto.
    Vă însoțim în finanțarea proiectelor dumneavoastră, cum ar fi construcția casei, a birourilor, a afacerii dumneavoastră sau a unui proiect care necesită finanțare externă.
    Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații despre oferta de a fi mulțumit: Email: poulaintherese4@gmail.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger