AcasăSOCIALRomânia, în CARANTINĂ TOTALĂ?! Raed Arafat anunță ce vor să facă autoritățile

România, în CARANTINĂ TOTALĂ?! Raed Arafat anunță ce vor să facă autoritățile

Raed ArafatRomânia, pândită de carantină? Raed Arafat face anunţul!

România intră în valul 4 al pandemiei, după ce numărul cazurilor de Covid-19 a început să crească. Vom avea, în acest caz, o nouă carantină? Răspunsul dat de Raed Arafat.

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a declarat că nu se așteaptă la un nou lockdown. Arafat a precizat că măsurile vor fi luate izolat, la nivel local.

„Restricții de genul să închidem oamenii, chiar dacă la noi au fost pe perioade scurte, nu vor fi. Măsuri locale dacă incidența crește foarte mult e posibil să se ia. Măsuri generale de restricție nu se prevăd la acest moment și nici nu se discută.”, a declarat secretarul de stat în MAI la Antena 3. „Se analizează de către direcțiile de sănătate publică mai multe criterii, nu doar incidența este singurul criteriu pentru a carantina.”, a adăugat oficialul.

Arafat: „Masca este baza”

Raed Arafat a spus că așteaptă să vadă cum va crește numărul cazurilor de Covid-19 și apoi incidența, pentru a vedea ce decizii se iau. „Avem o creștere semnificativă de la o zi la alta. Urmărim rata de pozitivare la teste, apelurile pe 112 care din păcate cresc. Crește în fiecare zi numărul cazurilor care se internează la ATI, e o creștere mică e adevărat. Urmărim să nu avem presiunea valului trecut pe secțiile ATI, datorită faptului că avem un număr semnificativ de oameni vaccinați.

Unii nu vor să se vaccineze, încă nu s-au convins. Chiar dacă avem vaccinuri cu autorizația definitivă, care au trecut absolut toate verificările. Chiar dacă nu vrem să ne vaccinăm, rămân măsurile celelalte. Masca este baza. Dacă respectăm regulile, limităm răspândirea. Dacă limităm răspândirea, nu ajungem la nicio restricție.”, a explicat șeful DSU.

author avatar
Andreea Vlad
825 afisari

9 COMENTARII

  1. nu am nimic personal cu acest domn Arafat dar oare nu ar putea fi schimbat cu alt medic specialist in domeniu?ori e batut in cuie acolo, inteb asa de curios nu de alta

  2. Mai brancardierule, este vorba un singur vaccin, iar despre aprobarea definitiva, mai citeste! Cunosti alfabetul latin? Lasa urechismele…
    Vezi ca ai inceput sa te faci rotofei, iti prieste pe seama fraierilor de romenos, nu?

  3. Hai sictirrrrrrrrrrrrrr hoit imputit ! sa ma cac in masca ta ! …glontul in cap este baza !…secatura !

  4. Hai sictirrrrrrrrrrrrrr hoit imputit ! sa ma cac in masca ta ! …glontul in cap este baza !…secatura !

  5. Tovarasu aRAHAT, băi aRABULE avem varianta delta din 2019? Păi băi, noi suntem in 2021. In 2019 era varianta alfa? Bă dar cine dracului a pomenit un virus cu atâtea variante sa se manifeste in 2 ani pe timpul celor 4 anotimpuri lună de lună?
    Băi criminali ordinari nazisti, până când pana mea mai omorati oamenii? Băi dar voi n-ați mai auzit ca oamenii sunt bolnavi si de alte boli si mor si de alte boli? Băi descreieratilor, voi nu mai terminat i cu genocidul ăsta național? Băi aRAHATILOR, nu scăpați de noi.
    Naziști ordinari criminali ce sunteți cu betivii si poponarii vostri din guvern, v-o dăm in bot.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger