AcasăSOCIAL"REVOLUŢIE", sâmbătă seară, pe străzile Bucureştiului: 15.000 de oameni au protestat! (VIDEO)

„REVOLUŢIE”, sâmbătă seară, pe străzile Bucureştiului: 15.000 de oameni au protestat! (VIDEO)

protest bucuresti"REVOLUŢIE", sâmbătă seară, pe străzile Bucureştiului: 15.000 de oameni au protestat!

A fost o mini-revoluţie, sâmbătă seară, pe străzile Bucureştiului. Oamenii şi-au strigat nemulţumirile contra restricţilor impuse de autorităţi, dar şi împotriva introducerii certificatului verde.

În Piaţa Universităţii şi Piaţa Victoriei din Bucureşti s-au adunat aproximativ 15.000 de oameni la un protest susţinut de AUR.

Cum au protestat oamenii în Bucureşti?

Protestarii au scandat împotriva presupusei dictaturii medicale și au cerut libertate. Mulți părinți iresponsabili în aceste timpuri pandemice au fost prezenți cu copii în brațe la protest și nu au ținut cont de distanțarea socială sau de purtarea măștii.

Demisia”, „Libertate”, sau „Jos cu pașapoartele, avem imunitate”, au fost câteva dintre scandările care s-au auzit ore bune, în centrul Capitalei. Și în Piaţa Universităţii s-au adunat câteva mii de oameni. Mulți dintre ei susțineau că au venit de la sute de kilometri.

Unii manifestanți au venit la protest cu cărți conspiraționiste despre COVID. Alții au împărțit pâine după model tradițional: au rupt-o cu mâna și au mușcat din ea fără nicio opreliște.

Au plecat în marş spre Cotroceni

Protestatarii au pornit, la un moment dat, în marș și spre Cotroceni pentru a-și continua protestele. Asta în timp ce, șeful statului, Klaus Iohannis se află în Germania iar oamenii au cerut demisia președintelui.

La ora 21.30, coloana a ajuns la Cotroceni, acolo unde foarte mulți jandarmi au făcut un cordon pentru a-i ține la distanță pe protestatari. Se strigă „Ieși afară, Javră ordinară!”.

Manifestanţii s-au împrăştiat către case, la ora 22.00.

Ce politicieni au fost la protest?

Din Piața Universității câteva mii de persoane au mărșăluit până la Victoriei, în fruntea coloanei aflându-se George Simion și alți parlamentari AUR.

În Piața Victoriei coloana s-a alăturat unei alte manifestații organizată de grupări precum Legitima Aparare, Calea Neamului sau Starea de Libertate, protest unde senatoarea ex-AUR Diana Șoșoacă a ținut mai mereu microfonul ocupat lângă scenă.

 

author avatar
Andrei Ștefan
414 afisari

3 COMENTARII

  1. Andrei Stefan, dumneata ai copiat ultima fraza de pe hoitnews sau ei te-au copiat pe mata ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger