AcasăSOCIAL"Revelion" la Vama Veche! Turiştii au lansat artificii şi au dat drumul...

„Revelion” la Vama Veche! Turiştii au lansat artificii şi au dat drumul la petrecere! (VIDEO)

vama veche"Revelion" la Vama Veche! Turiştii au lansat artificii şi au dat drumul la petrecere!

Bucuria renunţării la mai multe restricţii legate de pandemie a fost, pentru turiştii din Vama Veche, fără margini. Tinerii au petrecut ca înainte de pandemie, terasele au fost pline, iar relaxarea a fost sărbătorită cu artificii.

Vama Veche a fost plină, sute de oameni s-au plimbat pe faleză. Distracția a început încă din timpul zilei, prima cu restricții relaxate. Pentru prima oară în acest an, terasele au fost deschise până la miezul nopții, iar restricțiile de circulație pe timp de noapte eliminate.

Au petrecut 3000 de „vamaioţi”

3000 de turişti au lansat artificii pe plaja din Vama Veche. De asemenea, terasele au fost pline, însă au funcționat doar până la miezul nopții. După ce acestea s-au închis, o parte dintre tineri au ales să continue distracția pe plajă.

Relaxarea anumitor restricții, intrată în vigoare sâmbătă, a fost sărbătorită și cu artificii în Vama Veche.

Sâmbătă, record de vaccinaţi

Împreună am trecut printr-un an dificil, împreună am purtat mască, împreună am păstrat distanţarea socială, împreună ne-am vaccinat. Vreau să le mulţumesc (românilor, n.r.) că au înţeles.

Avem o campanie de vaccinare care continuă şi astăzi avem un număr record de persoane vaccinate, 120.000 de persoane vaccinate. Campania continuă, românii au înţeles că singura soluţie de a ieşi din pandemie o reprezintă vaccinarea”, a spus Cîţu.

author avatar
Andrei Ștefan
382 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger