AcasăSOCIALRevelion 2023, stricat pentru mai mulţi români! Hoteluri închise în Poiana Braşov,...

Revelion 2023, stricat pentru mai mulţi români! Hoteluri închise în Poiana Braşov, de către ANPC

revelion

Cel mai scump Revelion din Poiana Brașov costă aproape 1.700 de euro de persoană, iar pachetele turistice de patru nopți s-au vândut integral.

Oaspeții vor avea pe masă fripturi de vită aduse din Argentina și Australia și vor petrece cu muzică live.

ANPC a găsit gândaci în hoteluri

Mizerie, insecte şi nereguli peste nereguli. Asta au găsit inspectorii ANPC într-una dintre camerele în care turiştii urmează să-şi petreacă noaptea de Revelion.

„Am găsit lucrurile, probabil, încremenite în timp. Una dintre cele mai importante situaţii ce pun sub semnul întrebării cel puţin activitatea inclusiv a colegilor noştri, din regiunea Braşov, este faptul că în 2013, în urmă cu 10 ani, au avut ultimul control”, a spus Horia Constantinescu, preşedintele ANPC.

Cu toate că ne minţise la început spunând că nu au vândut produse, noi am găsit în informaţia fiscală faptul că se vânduseră produse”, a adăugat Constantinescu. Hotelul care astăzi ar fi primit sute de turişti a fost închis temporar. Cu toate acestea, rezervări se fac în continuare.

Valea Prahovei, ocupată 80%

Pe Valea Prahovei și în Poiana Brașov, gradul de ocupare se anunță de 80% de Revelion. În schimb, la Băile Felix, unde pachetele sunt mai ieftine, s-a vândut tot. Turiștii plătesc 100 de euro pe noapte și se pot bălăci în apă termală cât vor.

Prețul sejurului include mesele festive.

author avatar
Andrei Ștefan