AcasăSOCIALRestricții de viteză la metrou, ca urmare a unor lucrări. Până când...

Restricții de viteză la metrou, ca urmare a unor lucrări. Până când va fi valabilă măsura și între ce stații

Restricții de viteză la metrou, ca urmare a unor lucrări. Până când va fi valabilă măsura și între ce stații (sursa foto: Facebook/Metrorex)

După ce mulți dintre călătorii care folosesc metroul ca mijloc de transport pentru a ajunge, de exemplu, la locul de muncă au remarcat, luna trecută, că au ajuns să aștepte mai mult ca de obicei pentru ca garniturile să ajungă în stații, mai nou s-a anunțat, de la nivelul Metrorex, că se fac lucrări. Și astfel s-a impus o restricție de viteză între două stații aferente unei magistrale intens circulate.

E vorba de magistrala 2 a metroului bucureștean și de o măsură ce limitează la 5 kilometri/oră circulația garniturilor pe o distanța de aproximativ 230 de metri, între stațiile Piața Romană și Piața Victoriei 1.

Până când va fi valabilă restricția de viteză

Din câte s-a anunțat oficial, restricția de viteză ar urma să fie valabilă până sâmbăta viitoare, pe 3 septembrie. „Pe Magistrala 2 de metrou, între Piața Romană și Piața Victoriei 1, pe o distanța de aproximativ 230 m a fost introdusă restricția de viteză de 5 km/ h, ca urmare a efectuării de lucrări la calea de rulare.

Restricția de viteză este valabilă până pe data 3.09.2022”, s-a anunțat, joi, 25 august, pe pagina de Facebook a Metrorex.

În mesajul postat pe rețeaua de socializare se precizează, totodată, că „la metrou, lucrările de infrastructură se realizează în fiecare noapte, când trenurile sunt retrase din circulație.”

Zilele trecute, în 16 august mai exact, se aflase că se introduc trenuri de metrou suplimentare. „În acest context, intervalul de succedare între trenuri va scădea la 9 – 10 minute, pe toată rețeaua de metrou fiind introdus un număr de 40 trenuri”, se transmitea într-un comunicat al companiei.

Citiți mai multe aici: Scad timpii de așteptare în stațiile de metrou. Se introduc trenuri suplimentare

242 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger