AcasăSOCIALRestricții de circulație la pasajul pietonal Eroii Revoluției!

Restricții de circulație la pasajul pietonal Eroii Revoluției!

Este cunoscut faptul că o parte importantă a strategiei de modernizare a comunității din zona de sud a Capitalei o reprezintă creșterea siguranței traficului pietonal și rutier pe raza Sectorului 4.

Trafic mai fluent, timpi de staționare a mașinilor în trafic reduși, poluare scăzută și, totodată, număr de accidente și de ambuteiaje mai mic. Acesta este dezideratul lucrărilor care au demarat la pasajul pietonal Eroii Revoluției, obiectiv recent intrat în administrarea Sectorului 4 al Municipiului București,

O intersecție foarte aglomerată care, din cauza lipsei unei sistematizări corecte, provoacă aproape în fiecare dimineață ambuteiaje pe Șoseaua Giurgiului și Olteniței, iar seara pe Calea Șerban Vodă și Șoseaua Viilor.

Odată cu finalizarea acestui proiect va crește siguranța pietonilor, traficul auto va fi fluidizat, iar aerul va fi mai puțin poluat. Cetățenii care tranzitează zona trebuie doar să respecte întocmai semnalizările și restricțiile de circulație, astfel încât constructorii de la Totul Verde. SA să-și poată desfășura activitatea, întocmai proiectului.

Lucrările pentru modernizarea și consolidarea acestui pasaj pietonal vor dura aproximativ 12 luni.

author avatar
Andrei Coman
267 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger