AcasăSOCIALRestanțe. Promisiunile primarului Nicușor Dan: ”Beneficiarii acestor sume vor avea banii...”

Restanțe. Promisiunile primarului Nicușor Dan: ”Beneficiarii acestor sume vor avea banii…”

Restanțe. Promisiunile primarului Nicușor Dan: ”Beneficiarii acestor sume vor avea banii...” (sursa foto: Facebook/Primăria Capitalei)

Edilul a făcut, miercuri dimineață, mai multe anunțuri de interes pentru o parte a locuitorilor Capitalei.

În speță pentru cei care beneficiază de ajutoare acordate de Primăria Generală. ”Primăria Municipiului București a efectuat azi (miercuri-n.n) mai multe plăți sociale, fiind la zi cu sumele pentru familiile monoparentale, prevenirea abandonului școlar, copiii cu dizabilități și victimele violenței în familie”, a asigurat Nicușor Dan, prin intermediul unui mesaj transmis pe pagina sa oficială de Facebook.

De asemenea, primarul Capitalei a făcut referire și la plata unor restanțe, unele datând încă din vară. ”Tot azi (miercuri-n.n) am plătit o serie de restanțe: banii pentru nou-născuți (restanțele pentru luna iulie), stimulentele pentru femeile însărcinate (sumele aferente lunii septembrie) și stimulentele pentru persoanele adulte cu dizabilități (jumătate din sumele aferente lunii noiembrie)”, a mai anunțat Dan.

Ce urmează după adoptarea bugetului în Parlament

În acest context, primarul Capitalei a dat asigurări că ”beneficiarii acestor sume vor avea banii pe card în cursul zilelor de joi și vineri”.

Nu în ultimul rând, succesorul Gabrielei Firea în fotoliul de primar al Capitalei a făcut trimitere la adoptarea bugetului pe anul în curs, pas ce va aduce noi sume la Primăria Generală, din care, promite actualul edil, se vor face și alte plăți restante. ”După ce vom primi noi sume de la bugetul de stat (ceea ce se va întâmpla după aprobarea bugetului pe 2021 în Parlament, în cursul lunii februarie), vom face și alte plăți, străduindu-ne să acoperim cât mai repede toate restanțele”, a mai transmis Nicușor Dan, în mesajul de miercuri.

317 afisari
Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger