AcasăSOCIALRespiri și plătești. Apostolii climei, pregătiți să suprataxeze și aerul!

Respiri și plătești. Apostolii climei, pregătiți să suprataxeze și aerul!

Potrivit apostolilor climei, odată ce aruncăm în aer ultima mină de cărbune din lume, trimitem toate motoarele diesel în lada cu amintiri a istoriei, nu mai folosim beton, reinventăm navigația, acoperim pajiștile cu dezordine solară și dealurile cu eoliene și apoi sacrificăm toate vitele, ei bine, fix în acel moment clima globală își va reveni și totul va fi bine. Nu va fi nici prea caldă, nici prea rece, vremea sălbatică va înceta și nu vor mai fi secete, inundații, cicloane sau furtuni de zăpadă.

Dar, pentru ca toate astea să se întâmple, trebuie ca oamenii să asculte. Să fie obedienți. Iar dacă nu vor, să fie obligați să se închine cultului verde!

Măsuri halucinante propuse de nemți

Un cunoscut om de știință german, Hans Joachim Schellnhuber, profesor de cercetarea impactului climatic la reputatul Institut Potsdam, vine cu o teorie absolut halucinantă. El consideră că, pentru a salva planeta de „schimbările climatice”, emisiile de dioxid de carbon (CO2) ale fiecărei persoane trebuie limitate și reglementate de autorități.

Numind conceptul „parapet planetar”, Schellnhuber susține că fiecare persoană ar trebui să aibă o limită de emisii de CO2 de trei tone pe an, aplicată vieții de zi cu zi. Cei care depășesc această sumă, să fie obligați să plătească o amendă, spune neamțul.

Deoarece fiecare respirație a omului înseamnă, de fapt, un „schimb” CO2 – oxigen, respirația ar trebui reglementată prin lege, consideră Schellnhuber, care vine și cu o soluție – cine vrea să rămână în limita a trei tone de CO2 pe an ar trebui să respire mai puțin, ceea ce presupune să învețe să-și controleze respirația prin exerciții specifice. Totodată, se recomandă mai puține exerciții fizice și efort fizic, pentru a menține scăzut ritmul cardiac.

Potrivit lui Schellnhuber, pentru ca omenirea să aibă, în viitor, „un mediu în care merită cu adevărat să trăiești”, emisiile de CO2 trebuie menținute la minimum. Cu excepția păturei bogate, după cum dă de înțeles profesorul de la Institutul Potsdam – „Fiecare persoană primește trei tone de CO2 pe an și, dacă ai nevoie de mai mult, trebuie doar să-l cumperi”.

Acest fanatic al climei a făcut publică și o statistică, din care reiese că germanul de rând emite mult mai mult de trei tone de CO2 pe an. O persoană normală „murdărește” atmosfera cu aproximativ 10 tone de CO2 pe an, dar în cazul milionarilor cifra poate ajunge și la 100 de tone de CO2 pe an, în funcție de activitățile desfășurate.

Despre propunerea reputatului profesor german s-a discutat inclusiv în cadrul Forumului Economic de la Davos.

Tot acolo s-a anunțat și că gigantul Alibaba, cu sediul în China (țara scoringului social, metoda de control și supraveghere a populației) lucrează în prezent la un „tracker individual (n.r. – dispozitiv) al amprentei de carbon” pentru a ține evidența emisiilor de CO2 ale fiecărui individ. Un prototip al acestui dispozitiv chiar a fost dezvăluit la Davos, iar președintele grupului Alibaba, J. Michael Evans, a anunțat că Beijingul are în plan să facă din acest dispozitiv „o realitate globală”. „Dezvoltăm prin tehnologie capacitatea consumatorilor de a-și măsura propria amprentă de carbon – unde călătoresc, în ce mod o fac, ce mănâncă, ce consumă  etc”, a spus Evans, fost bancher la Goldman Sachs.

Între timp, câteva episoade de iarnă autentică, din America și până în Afganistan via toată Europa, ne arată că încălzirea globală e, înainte de orice, o mega-afacere. Azi, vremea capricioasă are forța să facă din turbinele eoliene și panourile solare conectate la …zăpada căzută niște pietre de mormânt în cimitirul religiei verzi eșuate.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
3.132 afisari

33 COMENTARII

    • CO2 este in proportie de 0,0004 in atmosfera. Despre ce vorbesc pacalicii astia?

  1. va dati seama ce se intampla cu mediul/clima cand se bășesc cele 8-9 miliarde de locuitori ai planetei

  2. Dupa ce vor plati poluatorii pe m cub de CO2 evacuat / ora atunci sa ne ceara si noua.
    La noi nu mai exista furnale demult.

  3. @Buș, problema cea mai grava e ca ideile unuia ca asta sunt implementate de catre niste satanisti care controleaza de fapt guvernele tarilor. Si care guverne tac obediente si pun biciul pe proprii cetateni in numele „salvarii planetei”. Rahatii de conducatori din colonia Romania sunt exemplul perfect in a fi fruntasi la obedienta!

  4. Sa decida fiecare la el acasa daca vrei sa faci lucruri de rasul curcilor sa o faca la ei.Cine a inventat motorul diesel cine a incurajat consumerismul desantat,cine a inventat mancarea cu hormoni si alte mizerii???Cu ei la tribunal.

  5. Se poate rezolva.Binenteles de proba la cel cu propunerea.Permanent sa fie cineva in preajma acestui psihotic,cu p..a sculata sa-i indese repede gura ca sa respire controlat.

  6. Pe de alta parte, neamtul a spus ca toate armele nu polueaza daca ajuta la dominarea lumii, pentru ca ideile lui sa fie puse in practica „democratic”.
    Dupa neamtul asta o sa vina altul, tot urmas de nazist, care sa spuna ca trebuie sa fim eutanasiati democratic, dar mai ales ecologic, fiind incinersti de vii cu ajutorul energiei verzi…

  7. „păturei”? Analfabet funcțional bătând câmpii în stil „antinational”, dar cu pretenții de „ziarist”…
    O sa câștigi premiul „pulii-tzer”…

  8. Din germania vine lumina….tu-va neamu-n gura , nu degeaba s-a pus Bismark cu biciu pe voi, stia el ce stia….

  9. Bai nazistilor din Berlin, speram ca in cele din urma sa vina si niste rusnaci salbatici si pe la voi, dupa ce termina de de-na-zi-fi-kat cate ceva prin ukro-na-zia cirkarului nazist zdrelinski, sa va aduca petrol direct cu tancurile !! Ha ha ha 🙂 O vor duce direct la Mutti Merkel, la baba aia handikapata care tocmai a distrus din 2015 tara voastra, facand din ea un fel de Afrikan Savage Land, unde scapa numai care poate in mareata jungla urbana nazista 🙂

    • Cu punct si virgula!
      Pana si un subnormal,daca ar face minim efort,si-ar da seama de lucrul asta,si nu ar mai patina mintal!

  10. Eu zic sa ne beşim in pungi domnule Ioachim iar daca senzorul detecteaza biometan in casa, amenda de familie 500€.Apoi strânse cu grije toate pungile urcate in spatiu si retrimis gazul pentru incalzire umana. De ce in spatiu? Dracului sa nu se sparga pungile ca balonu🎈 chinezesc ne sfixiem cu totii…

  11. Am spus-o si o mai repet: 8 miliarde de prosti !!! niciunul nu ne ridicam sa-i luam de gat pe nemernicii care ne conduc… astia suntem, atat putem… Dumnezeu sa ne ierte, pe noi si pe copiii nostri…

  12. Sticla si benzina carpa si chibrit, sa racorim toata planeta de acesti scelerati satanisti…. 🙂

  13. BINE ATI VENIT IN NOUA „LUME NOUA” IN CARE OAMENII DE RAND SUNT TRATATI PRECUM GANDACII. ACEASTA ESTE NOUA ORDINE MONDIALA DACA NU V-ATI PRINS. ESTE O LUME UTOPICA CE IN CURAND SE VA REALIZA. NU VOM MAI AVEA MASINI, VOM TRAI DOAR IN ORASE SUPRAAGLOMERATE CU SARMA IMGHIMPATA SI GURA DE LEU LA EXTREMITATI DIN CARE NU VOM AVEA VOIE SA PLECAM. OAMENII VOR FI TRATATI PRECUM ANIMALELE SALBATICE TRAITOARE IN CUSTI, ADICA FULL SCLAVI GOIMI, VOM AVEA MAI PUTINE DREPTURI DECAT ANIMALELE SALBATICE SI NOUL CREDIT SOCIAL VA SEMANA CU MODELUL CHINEZESC. IN NUMELE RENUNTARII LA EMANATIILE DE CARBON NI SE VA LUA TOT, VOM FOLOSI DOAR MIJLOACE DE TRANSPORT IN COMUN, NU VOR MAI EXISTA SATE SI VOM TRAI INTR-O SARACIE CAT SA NU MURIM DE FOAME. ASTA IN EUROPA, CARE DACA AR RENUNTA TOTAL LA CARBON AR AVEA UN IMPACT PLANETAR DE DOAR 10%. NU O SPUN EU, O SPUN SPECIALISTII. NOI SUNTEM COBAII EUROPENI, VIITORII SCLAVI ABSOLUTI AI PLANETEI. NU NE VOM MAI PERMITE SA CUMPARAM 1 KG DE CARNE IN NUMELE ECOLOGISMULUI IN TIMP CE PARLAMENTARII SI BOGATII VOR ZBURA IN CONTINUARE CU AVIOANE PRIVATE PT CA SCLAVII .. SUNT SCLAVI SI LEGILE .. NU-S PENTRU PARLAMENTARII CE LE FAC. AGENDA 2030 2050 – acolo este trecut negru pe alb cum va arata lumea goimilor. Imagineaza-ti o saracie de 3 ori mai mare, salariu fix cat sa supravietuiesti, nu vei avea drept sa cumperi casa ci doar sa o inchiriezi. Dada, tot sacrificiul ca sa obtii doar doar poate.. 10 la suta mai putin dioxid de carbon emanat pe glob. Cine sunt marii pierzatori – NOI TOTI, muncitorii. Sa ne rugam sau saaa reactionam

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger