AcasăSOCIALReconfigurarea Bulevardului Gheorghe Șincai pusă în acord cu noile tendințe din domeniul...

Reconfigurarea Bulevardului Gheorghe Șincai pusă în acord cu noile tendințe din domeniul regenerării urbane

Bulevardul Gheorghe Șincai a început să capete o nouă înfățișare! Atât căile de circulație, cât și spațiile aferente acestora au fost reconfigurate și modernizate.

În paralel cu procedurile premergătoare introducerii Pasajului Unirii într-un amplu proces de consolidare, având în vedere starea avansată de degradare a acestuia, Primăria Sectorului 4, prin intermediul Totul Verde. SA, continuă seria investițiilor și a trecut la reabilitarea bulevardului Gheorghe Șincai, aflat la câteva sute de metri de „Kilometrul Zero” al Capitalei.

Conform proiectului, porțiunea de pe ambele sensuri ale bulevardului Șincai, de la stația de metrou Timpuri Noi și până la intersecția bulevardelor Tineretului cu Dimitrie Cantemir sunt reconfigurate și puse în acord cu noile tendințe din domeniul regenerării urbane, domeniu prioritar pentru Sectorul 4 al Municipiului București. Mai exact, trotuarele aferente arterei de circulație sunt refăcute, grădinile blocurilor vor fi reamenajate, iar numărul spațiilor verzi este substanțial sporit. O dată cu refacerea trotuarelor, s-a trecut la montarea mobilierului stradal și a gardurilor delimitatoare, amenajarea locurilor de relaxare și pregătirea spațiului verde cu sistem de aspersie și pământ vegetal.

Foto: Gabi Boholț

Prin reconfigurarea întregii zone, în completarea acestor lucrări, vor fi amenajate și noi locuri de parcare, atât de necesare în Sectorul 4, dar și în tot Bucureștiul.

author avatar
Andrei Coman
454 afisari

7 COMENTARII

  1. Nu mai are Balauta pe ce sa cheltuie banii! Aluat cate 600 lei pentru fiecare loc de parcare. A desfiintat trotuare si a facut parcari noi. La banii astia!
    De ce nu face gradinite, scoli, dispensare, eventual case de batrani?
    Face numai lucruri ce incanta ochiul la prima vedere!
    Rusine domnule medic stomatolog,reprofilat primar, Baluta!

    • Au luat teren din parc si l-au asfaltat. Pe tatal lui baluta l-am arestat ptr furt din buzunare.

  2. Stai sa vezi cand v- phoote putin o hypersonica sa vezi atunic modernizare reconfigurare si regenerare la loc cu multa verdeata.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger