AcasăSOCIALReacția uluitoare a unei bătrâne salvate de pompier. Bărbatul a urcat-o pe...

Reacția uluitoare a unei bătrâne salvate de pompier. Bărbatul a urcat-o pe fereastră și a încercat să intre, dar… Ce a urmat

pompierReacția uluitoare a unei bătrâne salvate de pompier. Bărbatul a urcat-o pe fereastră și a încercat să intre, dar... Ce a urmat / foto: ziardepiatraneamt.ro

O scenă desprinsă parcă din filmele de comedie. Protagonista, o bătrână din Piatra Neamț! Femeia i-a trântit fereastra în nas pompierului care a salvat-o!

Bătrâna îți spăla geamurile de la fereastră. Aceasta s-a dezechilibrat și a căzut pe acoperișul unui balcon de la etajul inferior. Femeia, în vârstă de 71 de ani, a început să strige după ajutor. Din fericire, au auzit-o vecinii, care au sunat la numărul unic de urgenţă 112.

Pompierii au intervenit de urgență

La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ. Salvatorii au adus o scară cu ajutorul căreia au urcat la etaj, iar unul dintre pompieri a ajutat-o pe femeie să intre înapoi în casă, înainte de a se produce o tragedie.

Surpriza a venit în momentul în care pompierul aflat pe scară a încercat, la rândul său, să intre în casa bătrânei, pe geam. Drept mulțumire, după ce a fost salvată, femeia le-a trântit geamul în nas pompierilor și a refuzat să fie consultată de echipajul SMURD sosit la fața locului.

Femeia a refuzat să fie consultată de medici

Aceasta i-a interzis pompierului să îi intre în casă şi i-a spus că trebuie să coboare pe unde a urcat, adică pe scară. Totul de teamă că pompierul i-ar putea face mizerie în casă, în timp ce ea făcea curăţenie.

„Prin apel la 112, în această dimineață,  pompierii au fost înștiințați despre faptul că o persoană a rămas blocată pe acoperișul unui balcon (între etajul 2 și 3), al unui bloc de locuințe din strada 1 Decembrie 1918 în municipiul Piatra-Neamț. La locul solicitării s-au deplasat pompierii pietreni cu o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime,  o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD.

Ajunși la locul indicat, pompierii au constatat că o femeie de aproximativ 71 de ani se afla pe acoperișul unui balcon. Pompierii, cu ajutorul unei scări culisabile, au urcat pe acoperișul balconului și au ajutat femeia să pătrundă în apartamentul său. Aceasta a refuzat asistența medicală oferită de echipajul SMURD., transmite ISU Neamț

author avatar
Andreea Vlad