AcasăSOCIALReacţia entuziasmantă a lui Dan Bittman după ce a văzut pelerinajul cu...

Reacţia entuziasmantă a lui Dan Bittman după ce a văzut pelerinajul cu 50.000 de oameni de la Șumuleu Ciuc

dan bittmanReacţia entuziasmantă a lui Dan Bittman după ce a văzut pelerinajul cu 50.000 de oameni de la Șumuleu Ciuc

Artistul Dan Bittman s-a arătat plăcut impresionat de pelerinajul cu 50.000 de oameni de la Șumuleu Ciuc. Sâmbătă, credincioşii au participat la slujba de Rusaliile catolice.

Unii enoriaşi au mers apoi să se imunizeze, la maratonul vaccinării anti-covid organizat de o fundație religioasă. Pelerinajul de Rusalii de la Șumuleu Ciuc este considerat cel mai mare din Europa de Est. Oamenii au continuat să vină la poalele muntelui pe tot parcursul rugăciunilor.

Bittman are speranţe pentru concerte mici

Solistul de la Holograf s-a arătat optimist în ceea ce privește noi măsuri de relaxare care vor intra în vigoare de la 1 iunie. El speră că marile festivaluri vor reveni în țara noastră.

Biserica are mereu întâietate, dar evenimentul religios de la Șumuleu Ciuc poate fi considerat un test, deci s-ar putea să facem festivaluri fără o distanțare prea severă.

La Șumuleu Ciuc sper că cineva și-a luat și răspunderea pentru organizarea unui astfel de eveniment cu o participare așa de mare. Am crezut prima dată că sunt imagini de acum 2-3 ani. Aici, autoritățile ar trebui să dea niște răspunsuri, dar este un test pentru o relaxare de vară”, a declarat artistul.

„Se pot face concerte, la început cu 1-2.000 de oameni, iar după aceea mai mulți. Sunt încrezător că de la 1 iunie se vor relaxa măsurile. Totul depinde de cifre, de guvern, părerea mea este că nu e atât de periculos, mai ales că evenimentele sunt în aer liber.

Normal că trebuie să ne păzim, să respectăm regulile, dar văd că lumea a fost atât de dornică să iasă la aer, astfel încât e greu să-i mai oprești. Totuși, cred că relaxarea trebuia anunțată într-un fel, în sensul că trebuiau atenționați românii că riscurile nu au trecut.

Cred că vom avea organizatori curajoși care vor face festivaluri cu număr mare se spectatori”, a încheiat Dan Bittman.

Pelerinii s-au vaccinat cu Pfizer și Johnson

Au avut de ales Pfizer și Johnson. Am avut persoane din Ungaria, Sibiu, diverse colțuri ale țării.

Mulți au venit din anumite sate, nu au posibilitatea să-și facă și e momentul potrivit să-și administreze doza”, a zis Sergiu Sîngeorzean, medicul coordonator al centrului de vaccinare de la Șumuleu Ciuc.

„Sincer, nu m-a interesat decât să vin să vaccinez, mai ales din cauza faptului că am putut s-a fac vaccinul fără probleme, fără programare, fără așteptare”, a spus un alt tânăr.

 

author avatar
Andrei Ștefan
703 afisari

4 COMENTARII

  1. credinciosii catoloci multi de peste granita veniti cu ce teste sau controale kix au invadat fara tam tam cu jandarmi si politie sa i incatuseze ca nu purtau masca si distantare ca doar i am vazut la tv !!!!!!!!!!! v at vanduti si acum demnitaea ptr ce?????? l a Sf Parascheva ati facut in circ monstru si era mult mai ordonat dar acolo erau ortodocsi romani si nu da bine dar veti primi toti de sus rasplata!!!!!!!!!!!

  2. „şi pe această piatră voi zidi Biserica Mea şi porţile iadului nu o vor birui.” Inca un semn clar ca Biserica Ortodoxa este Biserica lui Hristos. Nu s-ar fi permis un pelerinaj ortodox cu atatia enoriasi. Dar din moment ce biserica catolica este cea lui scaraoschi care il copie pe Hristos normal ca s-a permis.

  3. Bai Danut, bai Bittman, pe autoritati ii doare fix in paispe, adica fix in manivela, de propriul popor, bai tu nu stii nici acum ca in colonia voastra de 3 lei e un razboi civil ne-declarat de 31 de ani ? 🙂 Bai, voi aveti cei mai multi sclavi plecati pe afara peste tot, ca si numa, dupa Siria, unde chiar e razboi cilvil adevarat de 11 ani, acolo chiar e macel, iar asta arata ce fel de adunatura de sclavi sunteti, bai !! Toti din gubern sunt vanduti globalistilor, totul e un mare experiment ce se intampla cam de 1 an, asa ca ai grija si nu sta bot in bot cu nimeni, daca nu vrei sa te invete astia sa zbori fara avion !! 🙂 Deschide ochii, altfel zbori, si nu mai apuci sa prinzi Vremurile de Urma, asa ca atenti maxima la ce faci si pe unde umblii, sa nu zici ca nu ai stiut despre ce e vorba !! 🙂 Auzi, bai Bittman, si mai da-le si cate un cap in gura la astia din gubern, si la tefelistii lor cu glueznutele fine, sa stie ca vine Razboiul cel Mare, si toti o sa dea de dracu, la propriu !! 🙂 Ha ha ha 🙂

  4. Se pot face cu 5000 de oameni. Nu stiu de ce sunteti entuziasmati de Sumuleu si va injositi neamul la Iasi la sfanta Paraschiva ? Probabil ca la Fatima sau Medjugorie la fel ati face.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger