AcasăSOCIALRCA în rate. Cum arată oferta firmelor de asigurare. Prețul polițelor aproape...

RCA în rate. Cum arată oferta firmelor de asigurare. Prețul polițelor aproape s-a triplat!

RCARCA în rate. Cum arată oferta firmelor de asigurare. Prețul polițelor aproape s-a triplat!

Discuţiile pe RCA sunt cu atât mai prezente acum, după ce falimentul City Insurance, unul dintre principalii asiguratori din România, a dus la scumpirea polițelor.

Tarifele au crescut simțitor, s-au dublat sau chiar triplat. Acest lucru face, până la urmă, viaţa de şofer mult prea scumpă, ceea ce îi determină pe tot mai mulţi posesori de permis de conducere să opteze pentru RCA în rate.

Astfel, clienții pot achita polițele în două sau chiar patru tranșe, scrie digi24.ro. Firmele care oferă răspundere civila auto sunt conştiente ca poliţele de asigurare obligatorie devin o povară tot mai grea pe umerii şoferilor. Acestea au venit în întâmpinarea lor cu oferte de RCA în rate fără dobânda în cazul în care se încheie o poliţa de asigurare pe 12 luni, ceea ce e reprezintă un real avantaj pentru şoferi.

Falimentul City Insurance a urcat prețurile polițelor RCA

Patru firme de asigurări oferă polițe RCA în rate, o strategie la care au apelat după ce falimentul City a urcat prețurile.

City Insurence, firma care a falimentat luna trecută, era lider pe piața RCA, cu o cotă de 46%. Clienții acestei companii au fost atrași cu prețuri mici, iar acum trebuie să-și înnoiască polițele la sume duble sau chiar triple.

O poliță RCA cu decontare directă costă cu 200 de lei mai mult decât o asigurare normală și poate fi plătită în rate.

author avatar
Andreea Vlad
943 afisari

2 COMENTARII

  1. Mi-a expirat de-o săptămână. N-o mai plătesc. Dacă-i din vina mea despăgubesc și gata.

  2. De ce jepcarii astia au triplat daca or sa aiba si clientii celorlalti sarlatani care su iesit de pe piata?? De ce ii lasa statul pe toti sa ne jefuiasca concertat si facturi si carburanti di alimente????Daca e pandemie astia chiar pot face orice si procuratura doarme???

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger