AcasăSOCIALRăzboiul corporațiilor împotriva umanității

Războiul corporațiilor împotriva umanității

În război, strategiile diversioniste sunt cea mai puternică armă. Păcălește inamicul să creadă că faci un lucru în timp ce, în mare secret, tu faci altceva, te strecura dintr-o altă direcție și lovești fără milă. Cam de asta avem parte în Ucraina, acolo unde „operațiunea specială” declanșată de Moscova pare mai degrabă o fentă după care omenirea s-a duce. Din ianuarie 2020 încoace, corporațiile sunt în război cu lumea, iar următoarea etapă a mega-planului despre care s-a tot vorbit la Davos este azi în desfășurare.

Faza 2 a Marii Resetări anunțate de George Soros& co., denumită Technocrație, va aduce preluarea controlului de către corporații asupra energiei și a industriei alimentare, precum și o dominație a bio-securității asupra sănătății globale.

Crize fabricate pentru rezultate imediate

Omenirea este lovită de o succesiune de crize, însă sunt unele care nu par a avea nimic „natural” în ele. Din contră, se vede că sunt fabricate, toate având aceeași misiune, de a continua planul tehnocratic pentru o Mare Resetare.

Războiul este partea esențială din Faza 2 a Marii Resetări, care include distrugerea lanțurilor de aprovizionare, a sectorului energetic, a industriei alimentare și controlul deplin al forței de muncă. Se urmărește crearea dependenței de autorități, care la rândul lor deja sunt controlate de corporații. Băncile centrale doar vor ajuta la grăbirea prăbușirii economiei globale.

Blocajele impuse în timpul pandemiei Covid-19 au accelerat a patra revoluție industrială, care este visul transumanist de a îmbina omul și mașina. Asta va permite elitei tehnocrate să controleze întreaga omenire, conform planului dezvelit de Klaus Schwab la ultimele întâlniri ale Forumului de la Davos.

Semințele urii, semănate intenționat

Azi vedem cum o escaladare a urii și apelurilor la violență și crimă directă este încurajată în mod activ. Meta, adică noul Facebook, și Instagram și-au relaxat politicile privind discursul urii, dar numai atâta timp cât ura este îndreptată împotriva rușilor. Dar, într-o bună zi, ținta desemnată ar putea fi oricine – Meta ar putea decide că este în regulă să ceară moartea tuturor creștinilor sau a tuturor arabilor ori a oamenilor albi. Sau să îndemne la ură împotriva tuturor oamenilor nevaccinați.

Suntem manipulați ca niciodată în istorie, iar toată această ură este dirijată de elita tehnocrată care are nevoie de haos și neliniște pentru a-și împinge voința asupra oamenilor.

Covid-19 a adus ascultarea

Tobele războiului sunt parte integrantă din Marea Resetare. Contramăsurile luate în pandemie și impactul lor devastator asupra economiei mondiale au fost Partea 1. Războiul este Partea 2.

În timp ce pandemia Covid a aclimatizat lumea cu blocajele, a dus la acceptarea medicamentelor experimentale și a precipitat cel mai mare transfer de avere către corporații din istorie prin decimarea IMM-urilor, conflictul din Ucraina și războiul ce bate la ușă reprezintă vectorul suplimentar care va accelera colapsul economic global.

Pentru început, lanțurile de aprovizionare de toate tipurile sunt perturbate din nou, dar de data assta din cauza războiului ruso-ucrainean. De asemenea, deficitul de combustibil și inflația decolează. Pe măsură ce tensiunile geopolitice dintre NATO și axa China-Rusia continuă, o a doua contracție poate arunca economia în stagflație.

Perspectivele sunt teribilă. O altă recesiune va amplifica setea marilor puteri de a controla resursele energetice, va restrânge posibilitățile de autosuficiență și va crește semnificativ dependența de subvențiile guvernamentale. Dar tocmai dependența de guvernele naționale este un obiectiv al celor care fac presiuni pentru Marea Resetare. Cum altfel îi poți determina pe oameni să renunțe la suveranitate?! Venitul de bază universal este o strategie planificată care va crea dependență. Ne va asigura că suntem cu toții la fel de săraci și incapabili să amenințăm monopolul corporațiilor asupra puterii și a bogăției globale.

A 4-a Revoluție industrială

O temă recurentă în a 4-a revoluție industrială a lui Klaus Schwab este fuziunea dintre om și mașină. Tehnologiile și inovațiile științifice vor deveni extensii ale propriilor noastre corpuri și minți. Oamenii augmentați și conectați la cloud se află în centrul noii generații de forță de muncă.

Viteza vertiginoasă cu care sunt implementate tehnologiile Inteligenței Artificiale sugerează că optimizarea lor va afecta inițial industriile și profesiile tradiționale, tocmai cele care oferă o plasă de siguranță pentru sute de milioane de lucrători. Vorbim despre agricultură, comerț cu amănuntul, catering, producție și industria de curierat. Aceste locuri de muncă vor dispărea, oamenii vor fi înlocuiți de IA; își vor pierde locurile de muncă lucrătorii din fabrici, contabilii, vânzătorii, cei care lucrează în relații cu clienții, casierii, jurnaliștii, curierii, persoanele angajate la firme de securitate, șoferii de taxi, fermierii etc.

Blocajele pe care viitoarele pandemii le vor aduce și efectele unui război la scară largă vor accelera acest proces, iar multe companii nu vor mai avea altă opțiune decât să concedieze personalul și să îmbrățișeze soluțiile tehnologice creative, dacă vor să supraviețuiască în noua lume a afacerilor.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
3.212 afisari

14 COMENTARII

  1. si mergem ca oile cu capul in pamant la abator…
    Vezi OMV PETROM , unde oamenii au ajunj la pret peste 9 lei/litru ( Max Motion diesel) , au montat plati la peron, Auchsan vinde marfa , avem self washing… iar comitetul director au …. minim 574000 euro / an . vezi Siderurgia , vanduta pe nimic , vezi Azomures data la AMEROPA , care are un terminal in Constanta , vezi Insula Mare a Brailei data la arabi , vezi Agrochirnogi, vezi LACERTA, vezi sMITHFIELD…ETC
    sI PUNE IN BALANTA CU ROMANII PLECATI , UNII LA SPARANGHEL..
    oI ?

  2. art. contine adevar perfect . asta se intampla . ce nu inteleg eu este de ce institutiile de forta care contin oameni capabili , nu ma refer la cei tineri fara minte cu picioare epilate si usor de prostit , accepta si sustin aceasta resetare in conditiile in care si viata lor va deveni mizerabila pentru ca degeaba te bucuri tiu de niste drepturi in plus , sa zicem, fata de restul , daca te bucuri de ele intr-o cusca si traiesti intr-o inchisoare . un minim efort de memorie , cum se traia acum 30 de ani si ce se prevede acum , deja ce traim .

  3. Titlul e cam gresit…Oamenii au fost de mult invinsi de multinationale nu exista niciun razboi.Cei care sunt in spate la chestiile astea sunt grupuri foarte puternice care se bat intre ei ,nu cu oamenii.

  4. Vor ei mai ales tristul ala de swab sa faca marea re setare dar i a reusit marea demascare ca ei erau pe intunetic dar acum au iesit la lumina cu ce vor daca majoritatea dorm!!!

  5. Din păcate omenirea este o mare turma de oi, ce merge la abator conduse de lupi. Iar oile isi aproba propriul sfârșit. Ceea ce se întâmpla acum se întâmpla datorită oilor ca lasa lupii la conducere. Desenul animat Ferma, este unu la unu cu realitatea de astăzi

  6. Prea mici pentru un război atât de mare
    ! Tăvălugul schimbărilor a pornit și trebuie sa fii chiar idiot să-ți închipui ca mai poate fi oprit.

  7. Nu e chiar razboiul corporatiilor cat a globalistilor. Aia care au majoritatea bancilor, corporatiilor, politicienilor sub control. Aceiasi ideologie care a creat finantat bolsevismul in rusia, si razboaiele mondiale, care vor sa comunizeze toata lumea pentru ca este dreptul lor care li se cuvine ca rasa superioara. Totusi nu cred ca rusii sant de partea lor, nici arabii, poate nici chinezii, si daca reusesc sa castige poate scapam si noi

  8. Cel mai mare sustinator al astora putini care vor distrugerea natiunilor ca nom este papa care la tv si a afisat el credinta lucifetica , care plange de soarta saracilor mondiali dar la care contribuie ca saracire,cu saracul bilache mondialu ce nu i de zice oligarh ca detine un sfert din america si de tristul swab care vrea sa fie sefii tuturor in mintea lor bolnava!!!!

  9. NICI UN OM NU E PREA MIC PENTRU A TRAI CUM VREA. TOATE CALCULELE OMENIRII DAU GRES CAND DUMNEZEU VA TRAGE O PALMA PESTE CEAFA…

    TOATE CALCULELE DEVIN ZERO BARAT…DE LA MICRO LA MACRO..FAMILII BOGATE, CARE AU STRANS, AU FURAT, AU ADUNAT, TRAIESC IN HUZUR SI DUMNEZEU LE-A DAT COPII AUTISTI. SAU DROGATI. SAU MOARE PURCEAUA, SAU CADE BOUL IN CAP, SAU SE DESTRAMA CASNICIA….ASA E SI LA MACRO…CAND CREZI CA AI CASTIGAT RAZBELUL, CADE REGINA. O IA RAZNA BILL A LUI GATES. PIERDE BASESCU PROCESUL CU SECURITATEA. SI CE SE FACE CLICA??? CLICA DIN UMBRA LUI SE DESTRAMA….

  10. Bună analiză, Cezare! Voiam să spun demult o chestie … Am comentat în fel și chip la articolele voastre. Ați publicat toate părerile, fără discriminare. Aveți o maaaare bilă albă din partea mea. De aceea vă citesc zilnic. Să fiți iubiți!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger