AcasăSOCIALRĂZBOIUL alimentar! Nemţii anunţă de ce vor muri milioane de oameni

RĂZBOIUL alimentar! Nemţii anunţă de ce vor muri milioane de oameni

Numărul investițiilor noi și al proiectelor de construire de ferme bio și zootehnice, în valoare de 300 de milioane de euro, a înregistrat o creștere cu 75% în primele patru luni din 2022 comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.

Această tendință se accentuează în contextul discuțiilor despre criza alimentară și în condițiile în care lanțurile de producție și distribuție în zona de securitate alimentară sunt afectate din cauza conflictului militar din Ucraina.

Preţuri ameţitoare la alimente

Ministrul german al Cooperării Economice și Dezvoltării, Svenja Schulze (SPD – Partidul Social-Democrat), a avertizat, într-un interviu acordat publicației Bild, că lumea este amenințată de o criză acută alimentară.

Situația este dramatică. Din cauza pandemiei de coronavirus, a secetei extreme și a războiului din Ucraina, prețurile mondiale ale alimentelor au crescut cu o treime și au ajuns la niveluri record.

Programul alimentar mondial estimează în prezent că peste 300 de milioane de oameni suferă de foamete acută. Cifrele trebuie să fie ajustate constant, estimările cresc. Mesajul amar este că ne confruntăm cu cea mai mare criză a foametei de la cel de-al Doilea Război Mondial încoace, milioane de oameni vor muri”, a declarat Schulze.

Putin s-ar folosi de foamete

Putin se folosește de foamete pentru a purta un război. El profită de faptul că multe țări din întreaga lume depind de produsele agricole rusești și ucrainene. El a furat cereale din Ucraina și le va exporta în țări care sunt fără echivoc pro-ruse.

La Adunarea Generală a ONU, 40 de țări, în care locuiește jumătate din populația lumii, nu condamnă agresiunea lui Putin. Este un rezultat concret al vulnerabilității la șantajul alimentar”, a spus ea.

author avatar
Andrei Ștefan
1.225 afisari

12 COMENTARII

  1. Ciolanis a avut dreptate: politicienii, indiferent de țara și ideologie politica, sunt perfecți iar de vina este numai și numai dar numai, putin !

  2. Vinovati sint America si putregaiul de UE care au produs virusul covid 19 si ca au provocat acest razboi in Ucraina ,Victorie pentru Rusia

  3. „Programul alimentar mondial estimează în prezent că peste 300 de milioane de oameni suferă de foamete acută?” O mare minciună. Cum așa ceva când SUA și UE cheltuie miliarde pentru înarmarea Ucrainei? De ce banii respectivi nu sunt folosiți în agricultură, industria de produse necesare vieții etc.? Crede cineva că de foamete se scapă alimentând masinăria de război? De ce nu se fac astfel de investiții și pentru eradicarea unor boli din Africa și alte zone ale globului? A!, acolo nu avem profit pentru industria de armament?

  4. Imperiul Roman – hei imperiu civilizat! o sa ma infiltrez in tine o sa ma inmultesc ca sobolanii si o sa te transform intr-o scursura dand inapoi progresul cu zeci de ani
    Imperiul Bizantin – hei celalalt imperiu civilizat! pe tine o sa te distrug si mai tare lasand hoarde de muslmani turbati sa te violeze si sa te distruga
    Papalitatea – hei religie unitara! o sa te rup in bucati si o sa arunc Europa in nenumarate razboaie religioase inutile pregatind-o pentru si mai multe invazii musulmane
    Europa sec XX – hei Europa draguta! o sa te distrug complet si o sa tarasc pe toata lumea intr-un razboi teribil de sangeros pe motive complet subrede
    Europa 1939 – hei polonezule subuman! o sa-ti luam tot pamantul pe baza unor pretentii teritoriale dubioase dupa care osa vindem jumatate din el lui stalin dupa care declaram razboi fiecarei tari din Europa reducand-o pe fiecare la ruina si aruncam toata Europa de Est in bratele comunismului vreme de 50 de ani si mai bine facand din nationalism o ideologie inacceptabila
    Europa 2000 – hei Europa! o sa importam milioane de muslmani arabi fanatici si ucigasi sa violeze decapiteze si sa schimbe complet structura demografica a Europei dupa care vom reconstrui intreaga industrie astfel incat sa fie complet dependenta de resursele unei Rusii esuate si aflate inca sub comunism pe care o vom plati cu multe miliarde de Euro ca sa o tinem in viata sa ne poata ataca si anihila mai tarziu.

    YEP! exact oamenii pe care merita sa-i asculti – NEMTII!

  5. Ce sa zic ,pandemia ,seceta si razboiul.Fascistul mai ameninta voalat tarile din Africa pentru ca nu condamna pe Putin,Se pare ca acestor idioti nu le-a ajuns 1945 ,mai vor odata.

  6. Pai ce ba vreti nom cu conducerea la voi si rusii sa va dea gaz, mancare si voi sefi!!! Ipocrizie maxima in loc sa ne zica adevarul , cine a vrut razboiul?!!

  7. RUSII SI CU PUTIN O SA SPULBERE GLOATA DE IMBECILI OCCIDENTALI…DAR INAINTE DE ASTA O SA ADUCA FOAMEA PE CAPUL LOR..CA POPOARELE SA ISI SFASIE CONDUCATORII…NU VA BAZATI CA MOARE PUTIN. VINE UNUL MAI RAZBOINIC SI ANTI OCCIDENTAL…SCHIMBAREA SEFILOR, BUCURIA NEBUNILOR!

    SA AVETI CHIBRITE, LUMANARI, PESMETI, APA SI RUGACIUNE MULTA CA SA VA SCAPATI FAMILIILE. BANII FURATI NU VA VOR FI DE FOLOS NICI MACAR PENTRU PARASTASE! DESERTACIUNE ESTE NUMELE TAU VIATA SI OM NESATUL SI PROST!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger