AcasăSOCIALRăzboi PSD - Guvern din cauza pieţelor! Marcel Ciolacu îl somează pe...

Război PSD – Guvern din cauza pieţelor! Marcel Ciolacu îl somează pe Ludovic Orban!

marcel ciolacu Război PSD - Guvern din cauza pieţelor! Marcel Ciolacu îl somează pe Ludovic Orban!

Liderul social-democraţilor i-a pus în vedere lui Ludovic Orban să redeschidă pieţele! Marcel Ciolacu i-a atras atenţia premierului că producătorii români îşi comercializează produsele în aer liber, la 3 grade Celsius, în timp ce vânzările supermarketurilor cresc.

Reamintim că micii producători din toată țară au protestat după măsurile anunţate de Guvern. Vânzătorii de fructe şi legume se plâng că nu-şi pot vinde marfa din cauza temperaturilor scăzute de afară, acolo sunt obligaţi să vândă în această perioadă.

Orban, știi de ce parcările supermaketurilor sunt pline și piețele goale?! Pentru că în stradă, acolo unde ați izgonit voi producătorii români, sunt 3 grade la ora asta, incapabililor!!!! Deschideți piețele! Legea votată de PSD în Parlament trebuie promulgată urgent!!!!”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

PSD a decis în Parlament că piețele agroalimentare pot funcționa chiar și în spații închise

Deputații au votat modificarea unui act normativ prin care se stabilește că – pe durata stării de alertă – piețele pot funcționa și în spații închise, contrar hotărârii Guvernului condus de premierul Ludovic Orban. Astfel, s-a înregistrat un singur vot împotrivă și 93 de abțineri din partea deputaților PNL și USR. Camera Deputaților este for decizional.

În acest sens, a fost admis un amendament propus de liderul PSD Marcel Ciolacu şi senatorul PSD Daniel Zamfir, care prevede ca pieţele în spaţii închise, târgurile, bâlciurile, pieţele mixte şi volante şi talciocurile pot rămâne deschise în perioada stării de alertă, „cu respectarea măsurilor de protecţie sanitară”.

Premierul Ludovic Orban a susținut că suspendarea temporară a funcționării piețelor din spații închise s-a luat după ce specialiștii au constatat că în astfel de spații gradul de conformare la măsurile de protecție sanitară era cel mai mic.

author avatar
Andrei Ștefan
236 afisari

6 COMENTARII

  1. ciolacu un politrucian de plastilină! Nu are ce cauta in fruntea PSD! E PREA SLAB CA SA FIE POLITICIAN!

  2. Slab, neslab, in privinta pietelor are mare dreptate ! Unde in lume se mai intampla asa ceva, sa se inchida pietele, iar amaratii de tarani sa fie obligati sa-si vanda marfa te miri pe
    unde, in vant, ploaie si curand zapada ! Asta dupa ce s-au cheltuit o groaza de bani pentru amenajarea pietelor in toata tara ! Rusine Iohannis, rusine Orban ! Si apropo de Orban, a trecut el intr-o buna zi pe langa Piata Obor, cea mai mare piata din Bucuresti, era lume multa, ca asa este in fiecare zi intr-o piata de marimea Pietei Obor si in marea lui inteligenta a decretat ca i se pare lui ca acolo este zona zoster ! Probabil ca la Dobroesti, unde locuieste domnia sa, este altfel in piata ( daca o fi piata acolo !). Si de aici si din creierasul lui bolnav, a iesit hotararea inchiderii pietelor in toata tara, nu numai la Obor ! Iar acum, Iohannis intarzie cu promulgarea legii de deschidere a pietelor, lege votata in parlament ! Si acesti nesimtiti dau ca sigura votarea lor pe 6 decembrie, ca li se pare lor ca sant niste genii in politica ! Vai mama voastra de neterminati !

  3. Dle Ciolacu, incep sa nu mai dau nici un dolar garit pe ceea ce spui. De acum incolo vei ramane doar cu spusul. Cand ai putut sa faci, nu ai facut ci ai invocat diverse motive puierile. Cand vei fi in opozitie, nici sa mai vorbesti nu vei mai putea, pentru ca oricum nu mai conteaza.

  4. Cititi in AK-24 de azi , 22 noiembrie 2020 : ” VOTANTII PSD SUNT PROSTI DE BUBUIE . DE CE SA VI SE DEA , MERGETI LA MUNCA !” ” 1. SUNT PROSTI DE BUBUIE SI NU STIU SA FACA NIMIC . 2. VOTEAZA HOTI SI TICALOSI SA LE FIE PRIMARI . DE PROSTI CE SUNT . SI ATUNCI EVIDENT CA ACOLO UNDE STAU EI E MIZERIE SI NU SUNT JOB-uri . 3. SUNT LENESI . AR PUTEA SA INVETE O NOUA MESERIE . DAR NU SI NU – CA E GREU DOMNE . SA NI SE DEA . PAI DE CE SA VI SE DEA ? MERGETI LA MUNCA ! DE ASTA II RESPECT EU PE CEI CARE MERG LA CULES DE CAPSUNI SAU SPARANGHEL IN STRAINATATE – AIA MUNCESC CINSTIT – DAR NU PE ALCOOLISTII DE LA BIRTUL SATULUI CARE INJURA , SE PLANG SI VOTEAZA PSD . LENESI SI PROSTI . DAR MULTI . DE ASTA TREBUIE SA IESIM TOTI LA VOT DE FIECARE DATA CA ALTFEL AJUNGEM RAU DE TOT ”.

  5. PNL sprijina numai strainii, pe ai nostri ii lasa sa tremure in frig, sa-si vanda o ceapa, un gest pur romanesc, de iz liberal, pentru unii muma, pentru ceilalți ciuma, asa se face politica damboviteana

  6. Nu mai plangeti atata pe umarul cica – taranului roman – producator – vanzator in spatiile inchise ale pietelor. Acolo maximum 5% sant tarani adevarati, restul sant vanzatori ai samsarilor care cumpara marfa de aiurea , isi iau vanzatori „autentici” de la coada sapei si dai -nainte. Taranul roman (cel putin in perioada in care ne gasim) vine sporadic in piata, are produse putine si nu-si permite nici sa stea , ca are de muncit, nici sa plateasca pretul care se percepe per taraba. Alfel am discuta daca ar exista acele asociatii agricole despre care se tot vorbeste dar alesii se fac ca uita dupa alegeri. In oras la noi exista in locuri diferite doua spatii inchise amenajate „erste Klasse” vorba cuiva pe care-l stim si o piata (piata veche) cu tarabe acoperite dar ne inchise. Ghici ghicitoare unde merge majoritatea populatiei ??? In piata veche, deoarece acolo vin adevaratii „palmasi ai pamantului” ( pe multi ii cunoastem). Culmea este ca acestia nu s-au plans niciodata ca le e frig. Fie sant obisnuiti, fie o zi doua in care-si vand produsele nu conteaza asa mult, dar nu i-am auzit niciodata facand scandal. In pietele inchise mergi doar daca te grabesti si nu doresti mare lucru sau daca vrei sa fii pacalit cu produse autohtone made in Polonia ca s-a umplut tara de ele, Ungaria, iar in sud banuiesc Turcia ca-i mai aproape. Intr-adevar „angajatii” permanenti se plang ca-si pierd locul de munca, ca ingheata o iarna afara de acord, insa taranul autentic si mai ales roman nu se va plange niciodata… El va spune maximum „Doamne feri de mai rau”…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger